DARBE KOMİTESİNE UYARI! (7 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Buyrun merak eden herkes istediğiniz yere söyleyin istediğiniz verileri sunuyım eğer multi çıkmaz isem hepiniz özür mesajı yayınlıcakmısınız. Hodri meydan cesareti olan varsa buyursun
Takma banada bunların hepsini ablan yapıyor vs dediler ispatla oyunu sileceğim dedim kayboldular 🤣

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Neden ceavp veremeyince suçluyorsun şey gibi bunlar terörist gibi bişey bu tartış benimle hadi fikirleri tezlerini sun kaçma hakaret edip oynayalım biraz daha 😊
Sen git parkta oyna sana guzel bir cevap verirdim ama oyun kurallarina uymaz

Emo’ji

Üye
Vatandaş
Sen git parkta oyna sana guzel bir cevap verirdim ama oyun kurallarina uymaz
Emin ol sana öyle güzel cevaplar veririm ki hayatım tımar etmekle geçti ben oyun kuralıylada o kural bu kural nerde nasıl ne şekilde istersen emin ol benim parkta oyanama dönemim geçti seni istediğin parkta salıncakda sallayabilirim 🌹😊

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Emin ol sana öyle güzel cevaplar veririm ki hayatım tımar etmekle geçti ben oyun kuralıylada o kural bu kural nerde nasıl ne şekilde istersen emin ol benim parkta oyanama dönemim geçti seni istediğin parkta salıncakda sallayabilirim 🌹😊
😁😁 Yerimi bıraktım kral sana 3 gündür ben mücadele ediyorum bi 3 günde sen anlatamaya çalışta zor biraz 3 ksz uyarı aldılar YÖNETİM tarafından ama 🤷‍♂️🤣

Emo’ji

Üye
Vatandaş
😁😁 Yerimi bıraktım kral sana 3 gündür ben mücadele ediyorum bi 3 günde sen anlatamaya çalışta zor biraz 3 ksz uyarı aldılar YÖNETİM tarafından ama 🤷‍♂️🤣
Uyarılarla yönetilen darbe yeni makamlar sonrası yaptık herkes yerli yerinde açıklamaları babalar olmasa çocuklar yolunu bulamaz bence bizle uğraşcaklarına bu süreci iyi değerlendirsinler en ufak bi hata bile yeter. Bir kar tanesi yuvarlana yuvarlana çığa dönüşür

Emreİzmir

50. Dönem Oyun Başkanı
Yaşında gücünde yetmez beni sallamaya bundan sen emin ol ama sen parkta oynarken istersen tattiravalliyede binersin

Emreİzmir

50. Dönem Oyun Başkanı
İnan böyle söyleyeni çok duydum genelde hepsi hava cıva çıktı muhtemelen sende o tayfadansın. Abisin tamam 😁🫡👑
Sen aşırı cekiliskili konusuyorsun biraz once yeni oyuncuydun simdi noldu tecrubeli biri haline geldin oyunda kimin multisiysen git orjinalinle gel ole konusalim evet abinim

Emo’ji

Üye
Vatandaş
Sen aşırı cekiliskili konusuyorsun biraz once yeni oyuncuydun simdi noldu tecrubeli biri haline geldin oyunda kimin multisiysen git orjinalinle gel ole konusalim evet abinim
Bak multi değilim 😂😂😂 bunu ispatlarım nasıl isterseniz öyle hemde siz özür metni yayınlıcakmısınız bak benim yüreğim var multi değilim diyorum sen söylediğini ispatlayabilcen mi altı boş laflarla bana gelme yeni birine multi diyorsanız bu benim başarım demekki hakkını veriyormuşum YENİ olarak 😂😂😂😂

Emreİzmir

50. Dönem Oyun Başkanı
Bak multi değilim 😂😂😂 bunu ispatlarım nasıl isterseniz öyle hemde siz özür metni yayınlıcakmısınız bak benim yüreğim var multi değilim diyorum sen söylediğini ispatlayabilcen mi altı boş laflarla bana gelme yeni birine multi diyorsanız bu benim başarım demekki hakkını veriyormuşum YENİ olarak 😂😂😂😂
Sen kendinle çelisiyorsun yazdığın konulari okuyup uzerinden gecmeni tavsiye ediyorum bu kadar hizli unutuyorsan git b12 destegi al bir tecrubeliyim diyorsun cok gordum sizin gibileri diyorsun sonra yeniyim diyorsun sen kimsin necisin bir bunu kendine anlat kendini kendin olarak kim olarak gördüğüne karar ver ve oyle yaz bizde bu tartismalari yapmayalim 😀

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Bende diyordum ki bu ne yiyor ne ıcıyor nerde yasıyor ki böyle sıkıntılı bır süreç geçirmiş. Tımarhane' yasadım senelerce deseydin ya baştan

Emo’ji

Üye
Vatandaş
Sen kendinle çelisiyorsun konumlari okuyup uzerinden gecmeni tavsiye ediyorum bu kadar hizli unutuyorsan git b12 destegi al bir tecrubeliyim diyorsun cok gordum sizin gibileri diyorsun sonra yeniyim diyorsun sen kimsin necisin bir bunu kendine anlat kendini kendin olarak kim olarak gördüğüne karar ver ve oyle yaz bizde bu tartismalari yapmayalim 😀
Ben açıklamalarımda realist bakıyorum gerçek hayatımda senin gibi konuşanları çok gördüm karşılarıma çıkıncada boş olduğumu gördüm sende o dilde konuşuyorsun bende öyle biri olduğunu düşünüyorum tanımama gerek yok yaptıklarım tecrübe ile alakası yok akıllı adam anlar her şeyi sen onu bunu boşverde bana attığın multi iftirasını açığa çıkar madem başkansın madem makam mevkin var boş konuşma iddanı ispatla sonra benle muhatap ol boş insanlarla işim yok sana inanlarda burda görecek zaten boş laflar söylediğini ben hepinizi söylüyorum tekrardan hodri meydan ben multi isem ispatlayın 24 saat müddet madem tecrübelisiniz madem oyunda yukardasınız bi multiyi açığa çıkaramıyorsanız bu sizin beceriksizliğiniz konuları değiştirme bi sabit kal Asena gibi sürekli. 😊

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Birilerinin hakkını gasp ederseniz alacağınız sonuç budur.
Sende ne ağlak adamsın üstad nerden ne duyar kasacağını bilmiyosun bi yere bi iki yorum yaz da hepimiz favlayalım sus sonra be kardeşim ne darladın içi boş duygularla

Emo’ji

Üye
Vatandaş
Bende diyordum ki bu ne yiyor ne ıcıyor nerde yasıyor ki böyle sıkıntılı bır süreç geçirmiş. Tımarhane' yasadım senelerce deseydin ya baştan
Ondan mı sıkıntı veriyom sürekli merak ettiklerini özelden sor cevaplım ama sonra sakın tavrın değişmesin bu şekilde devam et

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Sen bizim hakkımızı gasp eden adam değil misin gelmiş şuraya utanmadan birilerin hakknı gasp masp bişiler diyor lise talebesi gibi bi sal başka zaman sesin çıkmıyordu

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Ney demeye çalışıyorsun sen başkan haddini bil tımar falan nedir adabinla yazacaksan yaz yoksa faklı durumlar olur kaldiramazsin

Emreİzmir

50. Dönem Oyun Başkanı
Ben açıklamalarımda realist bakıyorum gerçek hayatımda senin gibi konuşanları çok gördüm karşılarıma çıkıncada boş olduğumu gördüm sende o dilde konuşuyorsun bende öyle biri olduğunu düşünüyorum tanımama gerek yok yaptıklarım tecrübe ile alakası yok akıllı adam anlar her şeyi sen onu bunu boşverde bana attığın multi iftirasını açığa çıkar madem başkansın madem makam mevkin var boş konuşma iddanı ispatla sonra benle muhatap ol boş insanlarla işim yok sana inanlarda burda görecek zaten boş laflar söylediğini ben hepinizi söylüyorum tekrardan hodri meydan ben multi isem ispatlayın 24 saat müddet madem tecrübelisiniz madem oyunda yukardasınız bi multiyi açığa çıkaramıyorsanız bu sizin beceriksizliğiniz konuları değiştirme bi sabit kal Asena gibi sürekli. 😊
Ben tecrubeli oldugumu idda etmedim sanada bir sey kanitlama gibi bir derdimde yok sen bir hiçsin benim gozumde burda gelip problem cikarip provakasyon yapan birisin cok fazla bile muhatap olduk seninle ayric tecrubeli oldunu sen idda ettin yeni oldunuda idda ettin bu çelişkilerle konusup cok zeki goruyorsun birde kendini insanlarida kendinden kucuk goruyorsun belliki sen hiç birseysin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...