DARBE KOMİTESİNE UYARI! (9 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Listenizi gönderin değerlendirelim demek kolay, ama darbe yaparken eksiklerin farkında mı değildiniz? Madem her şey tam değildi, neden kalkıştınız bu işe? Eksikleri kapatmak için mi darbe yaptınız?
Hee anladım, sen darbe yiyince hazmedemedin bazı seyleri. Biz darbe yapmasaydıkta kazanıyorduk hep ama. Değişen birsey yok. Sizin altınızdan koltukları çekip alınca oyunun gücünü elimize alınca siz çıldırdınız tabi. Ee doğal tabi normal karşılamak lazım sızide 🤣🤣

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Hee anladım, sen darbe yiyince hazmedemedin bazı seyleri. Biz darbe yapmasaydıkta kazanıyorduk hep ama. Değişen birsey yok. Sizin altınızdan koltukları çekip alınca oyunun gücünü elimize alınca siz çıldırdınız tabi. Ee doğal tabi normal karşılamak lazım sızide 🤣🤣
Çıldırmak değil adaletsizlik karşısında ses çıkarmak diyelim. Güç elinizde olabilir, ama unutmayın, gerçek zafer adaletle gelir. Koltuk çekmekle değil

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Liyakatı öğrendiğim için değil, önemsediğim için dile getiriyorum. Belki de forumda daha çok dolaşmalı, herkesin anlamasını sağlamalıyım.🤗😉
Bence liyakatın ne olduğunu kendini anla, sonra liyakat diyerek dolaşırken hangi konularda kullanman gerektıgınıde anla. Çünkü kurduğun cümlelerle liyakat çok bağdaşmıyor

K Ü R Ş A D

🇹🇷🇹🇷
Vatandaş
Oyunu kimlere emanet ettiniz @BaşkanOnline ne atama düzgün nede atanan oyuncu aktif aktif görünmek için gir çık yapıp şartları sağlamış görünecekler darbe komitesi @BaşkanOnline tarafından her hareketleri incelenmeli halk seçti dediler bahsettikleri halk dün atama yaptıkları şartları karşılamayan oyun hakkımda bilgisi olmayan sizlere makam verilcek vaadleri ile istedikleri oyu kullandırıp demokrası naralara atmaya başladılar siyaseti bu kadar kaliteli bir şekilde RP olarak bizlere sunan Sn: @BaşkanOnline oyunun kalitesi siyasetin dinamiklerini kaybetmemek açısından Darbe komitesinin derhal haksız güvensiz tecrübesiz yapılan atamaları ve oyun işleyişini denetime tabi tutmaları gerekir bilhassa ilerleyen zamanlarda inaktif valiler belediye başkanları boşalan koltuklar ve o döneme kadar bu başarısızlıklarla dolu 7 güne katlanan diğer tüm oyuncuların zamanlar başarısızlığın karşılığını göremedikleri zaman bir düşün yaşanacağına herkes için malum bir oyuncu olarak real yaşantımda siyaset alanı ile ilgilenen birisi olarak yapılan senaryonun yanlış hatalı ve plansız olduğunu yazdığınız konudan sonuç olarak çıkartabilirim uyarılarla herkes görev yapar sana bunu yap derler yaparsın 1 hafta bişe denmedi sonuç ortada elleri ayaklarına dolaştı bu konuda daha hassas davranmanızı talep ediyorum. Hayat Kısa Yarının Ne Getireceği Bilinmez Ve Bu Bilinmezlik Heyecan Verici. Oyunun sükuneti ve işleyişini düzelteceğinize oyuna ilk girdiğim zamanlarda aldığım heyecanı tekrar alacağıma inanıyorum. Saygılarımla @BaşkanOnline
Anlayamadığınız hala, vatandaşımız özgür iradeleri ne talep ettiyse o oldu, burada ki çığırtkanlığınızın kimseye bir faydası yok
Oyunla ilgili sizin de bir bilginiz yok sanırım yazmaya çalıştıklarınızdan öyle anlaşılıyor ama bıkmadan usanmadan size ve arkadaşlarınıza bilgi ve tecrübelerimizi her daim aktarabiliriz.
Vali ve belediye başkanlarımıza yapmaya çalıştığınız mesnetsiz ve içi boş algı kampanyanız sadece sizleri yorar
Nasıl ki Aziz milletimizin her daim yanındaysak Vali ve belediye başkanlarımızın da her zaman yanında ve yardımında olacağınızı bilmenizi ister, bizi duyarlı bir şekilde takip etmeniz katılım sağladığınız ilk günkü heyecanınıza heyecan katacaktır.

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Biz darbe için hazır değiliz saten sizde hazır değildiniz oyunda hazır değildi yeterli oyuncu yok sizde kimsenin ses çıkarmayacağıni düşünüp yaptınız 😉🥱

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Bi abin ben diğer abini sen biliyon ben nerden biliyim ben baklayla boğulmamda siz dikkat edin su derşn fazla açılmayın boğulursun
20 yıl önce askerliğimi deniz kuvvetlerinde yüzer birliklerde yaptım ben Genco açık deniz derin kuyu fark etmez bana her türlü yuzerim

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Biz darbe için hazır değiliz saten sizde hazır değildiniz oyunda hazır değildi yeterli oyuncu yok sizde kimsenin ses çıkarmayacağıni düşünüp yaptınız 😉🥱
darbe gecesi forum ve oyun aktifliğini görmedin sanırım sen :D keşke veriler elimde olsada paylaşabilsem darbeyi gören oyuna geldi ne anlatıyon be ciğerim sen :D herkes ekmeğinde bizde 2 partiyi birleştirdik sayemizde bunları yaşıyorsunuz işte daha ne istiyorsunuz 4-5 parçaya bölündünüz parti kurup ayrı gözüküp üye çekmek için size buda yeter debelenin durun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...