Listenizi gönderin değerlendirelim demek kolay, ama darbe yaparken eksiklerin farkında mı değildiniz? Madem her şey tam değildi, neden kalkıştınız bu işe? Eksikleri kapatmak için mi darbe yaptınız?Listenizi gönderin değerlendirelim
Listenizi gönderin değerlendirelim demek kolay, ama darbe yaparken eksiklerin farkında mı değildiniz? Madem her şey tam değildi, neden kalkıştınız bu işe? Eksikleri kapatmak için mi darbe yaptınız?Listenizi gönderin değerlendirelim
Kendi partindeki adamlarla karıştırma biziHadi ordan multi hesap seni
Sen sen ol abilerin konuşurken araya girmeHadi ordan multi hesap seni
Liyakatı öğrendiğim için değil, önemsediğim için dile getiriyorum. Belki de forumda daha çok dolaşmalı, herkesin anlamasını sağlamalıyım.Sende liyakat kelimesini öğrendin ya artık forumda Liyakat Liyakat Liyakat dolaşırsın
Hee anladım, sen darbe yiyince hazmedemedin bazı seyleri. Biz darbe yapmasaydıkta kazanıyorduk hep ama. Değişen birsey yok. Sizin altınızdan koltukları çekip alınca oyunun gücünü elimize alınca siz çıldırdınız tabi. Ee doğal tabi normal karşılamak lazım sızideListenizi gönderin değerlendirelim demek kolay, ama darbe yaparken eksiklerin farkında mı değildiniz? Madem her şey tam değildi, neden kalkıştınız bu işe? Eksikleri kapatmak için mi darbe yaptınız?
Çıldırmak değil adaletsizlik karşısında ses çıkarmak diyelim. Güç elinizde olabilir, ama unutmayın, gerçek zafer adaletle gelir. Koltuk çekmekle değilHee anladım, sen darbe yiyince hazmedemedin bazı seyleri. Biz darbe yapmasaydıkta kazanıyorduk hep ama. Değişen birsey yok. Sizin altınızdan koltukları çekip alınca oyunun gücünü elimize alınca siz çıldırdınız tabi. Ee doğal tabi normal karşılamak lazım sızide
Gönder listeni değerlendirelim...Listenizi gönderin değerlendirelim demek kolay, ama darbe yaparken eksiklerin farkında mı değildiniz? Madem her şey tam değildi, neden kalkıştınız bu işe? Eksikleri kapatmak için mi darbe yaptınız?
Versiyon 3 ne zaman geliyor Avniiiii
Bence liyakatın ne olduğunu kendini anla, sonra liyakat diyerek dolaşırken hangi konularda kullanman gerektıgınıde anla. Çünkü kurduğun cümlelerle liyakat çok bağdaşmıyorLiyakatı öğrendiğim için değil, önemsediğim için dile getiriyorum. Belki de forumda daha çok dolaşmalı, herkesin anlamasını sağlamalıyım.
bakele eymen geçen seçim 2 vekil çaldım koltuk çekmekle değil yazmışsında öyle zafer geldi bilgin olsunÇıldırmak değil adaletsizlik karşısında ses çıkarmak diyelim. Güç elinizde olabilir, ama unutmayın, gerçek zafer adaletle gelir. Koltuk çekmekle değil
Adaletsizlik nerde peki.Çıldırmak değil adaletsizlik karşısında ses çıkarmak diyelim. Güç elinizde olabilir, ama unutmayın, gerçek zafer adaletle gelir. Koltuk çekmekle değil
Çok yakında ama farklı bir isimleVersiyon 3 ne zaman geliyor Avniiiii
Kimmiş abisi Genco çıkart bakayım ağzında ki baklayı yoksa bogulursun dikkat ettSen sen ol abilerin konuşurken araya girme
Anlayamadığınız hala, vatandaşımız özgür iradeleri ne talep ettiyse o oldu, burada ki çığırtkanlığınızın kimseye bir faydası yokOyunu kimlere emanet ettiniz @BaşkanOnline ne atama düzgün nede atanan oyuncu aktif aktif görünmek için gir çık yapıp şartları sağlamış görünecekler darbe komitesi @BaşkanOnline tarafından her hareketleri incelenmeli halk seçti dediler bahsettikleri halk dün atama yaptıkları şartları karşılamayan oyun hakkımda bilgisi olmayan sizlere makam verilcek vaadleri ile istedikleri oyu kullandırıp demokrası naralara atmaya başladılar siyaseti bu kadar kaliteli bir şekilde RP olarak bizlere sunan Sn: @BaşkanOnline oyunun kalitesi siyasetin dinamiklerini kaybetmemek açısından Darbe komitesinin derhal haksız güvensiz tecrübesiz yapılan atamaları ve oyun işleyişini denetime tabi tutmaları gerekir bilhassa ilerleyen zamanlarda inaktif valiler belediye başkanları boşalan koltuklar ve o döneme kadar bu başarısızlıklarla dolu 7 güne katlanan diğer tüm oyuncuların zamanlar başarısızlığın karşılığını göremedikleri zaman bir düşün yaşanacağına herkes için malum bir oyuncu olarak real yaşantımda siyaset alanı ile ilgilenen birisi olarak yapılan senaryonun yanlış hatalı ve plansız olduğunu yazdığınız konudan sonuç olarak çıkartabilirim uyarılarla herkes görev yapar sana bunu yap derler yaparsın 1 hafta bişe denmedi sonuç ortada elleri ayaklarına dolaştı bu konuda daha hassas davranmanızı talep ediyorum. Hayat Kısa Yarının Ne Getireceği Bilinmez Ve Bu Bilinmezlik Heyecan Verici. Oyunun sükuneti ve işleyişini düzelteceğinize oyuna ilk girdiğim zamanlarda aldığım heyecanı tekrar alacağıma inanıyorum. Saygılarımla @BaşkanOnline
Bi abin ben diğer abini sen biliyon ben nerden biliyim ben baklayla boğulmamda siz dikkat edin su derşn fazla açılmayın boğulursunKimmiş abisi Genco çıkart bakayım ağzında ki baklayı yoksa bogulursun dikkat ett
20 yıl önce askerliğimi deniz kuvvetlerinde yüzer birliklerde yaptım ben Genco açık deniz derin kuyu fark etmez bana her türlü yuzerimBi abin ben diğer abini sen biliyon ben nerden biliyim ben baklayla boğulmamda siz dikkat edin su derşn fazla açılmayın boğulursun
Ne dio bu arkadaşHee anladım, sen darbe yiyince hazmedemedin bazı seyleri. Biz darbe yapmasaydıkta kazanıyorduk hep ama. Değişen birsey yok. Sizin altınızdan koltukları çekip alınca oyunun gücünü elimize alınca siz çıldırdınız tabi. Ee doğal tabi normal karşılamak lazım sızide
darbe gecesi forum ve oyun aktifliğini görmedin sanırım sen keşke veriler elimde olsada paylaşabilsem darbeyi gören oyuna geldi ne anlatıyon be ciğerim sen herkes ekmeğinde bizde 2 partiyi birleştirdik sayemizde bunları yaşıyorsunuz işte daha ne istiyorsunuz 4-5 parçaya bölündünüz parti kurup ayrı gözüküp üye çekmek için size buda yeter debelenin durunBiz darbe için hazır değiliz saten sizde hazır değildiniz oyunda hazır değildi yeterli oyuncu yok sizde kimsenin ses çıkarmayacağıni düşünüp yaptınız
Sence kadir nerde olabilir biz günlerdir ne diye uğraşıyoruz oy babam oy hadi bakalım siz daha 3 kez uyarı almanıza rağmen bunları söylemeye devam edinAdaletsizlik nerde peki.