I
IV. BALDWIN
Ziyaretçi
Bende normalde istemem ama gelecek dönem bana beş on tane vekillik sarsana @E M İ R H A NBen normalde istemem dedim ama cümlemin başında değil mi ? Sizin gibi değilim ben
Bende normalde istemem ama gelecek dönem bana beş on tane vekillik sarsana @E M İ R H A NBen normalde istemem dedim ama cümlemin başında değil mi ? Sizin gibi değilim ben
Biz istemiyoruz zaten genel Kurmay başkanımiz az once ne dedi bak makamda var makama yerleştirecek oyuncumuzda var dedi ama atamalar yapılmıyor biz buna laf ediyoruzBen normalde istemem dedim ama cümlemin başında değil mi ? Sizin gibi değilim ben
Paketmi olsun burdami?Bende normalde istemem ama gelecek dönem bana beş on tane vekillik sarsana @E M İ R H A N
Biz vatan hainimiyiz?Sizin gibi değilim ben Orduya güvenen Ordunun temelleri ile sağlam bir Türk Genciyim
Burda olursa canları çeker paket olsunPaketmi olsun burdami?
Biz neyiz Türk Genci Degil mi ?Sizin gibi değilim ben Orduya güvenen Ordunun temelleri ile sağlam bir Türk Genciyim
Öyle bir şey dedigimi hatırlamıyorum. Cümlemin içerisinde o denli bir cümle geçmiyor ha sizler nasıl algılamak isterseniz öyle anlayın arkadaşlarBiz vatan hainimiyiz?
Bizim kudretimizin ulaştığı yerlere senin hayallerin bile sığmazKüçük dünyanız içinde hayal ettiğiniz makamlar emin ellerde bu arkadaşlar da görevini sağlam yapacak arkadaşlar sizler gibi değiller ben bunu bilir bunu söylerim
Darbeyi destekleyenler Türk gencide desteklemeyen değil mi onumu ima ediyorsun?Öyle bir şey dedigimi hatırlamıyorum. Cümlemin içerisinde o denli bir cümle geçmiyor ha sizler nasıl algılamak isterseniz öyle anlayın arkadaşlar
Su adami bir ucursanaBizim kudretimizin ulaştığı yerlere senin hayallerin bile sığmaz
Konuşuyor işte yaw salsana bu aralar biraz ekşın lazım ama onu da beceremiyor malesefSu adami bir ucursana
Nasıl anlarsanız anlayın ben size sonuçta o denli bir cümle etmedim tam bağımsız ordumuz sonuçta gerekeni yapmıştır gereği neyse sizlerede onu açıklamışlardır gerekçeli şekildeDarbeyi destekleyenler Türk gencide desteklemeyen değil mi onumu ima ediyorsun?
Sizede aynı düşünceler benden geçiyor emin olun bakın duygular burada karşılıklıKonuşuyor işte yaw salsana bu aralar biraz ekşın lazım ama onu da beceremiyor malesef
Biz kudretimizi sana gösterecek değiliz mesela bir kola şişesine ezilenileceğinden fazla kuvvet uygulanmazKudretiniz nerede hani göremiyorum nereye ulaştı? Koltuk gidince acısı bi farklı bir dünya yaratmış sizde onu görüyorum
Kin nefret olmaz düşene tekme vurulmazzzzBunlara yağmurlu havada su yok