DARBE KOMİTESİNE UYARI! (3 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Manisalı Emre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Bak burda anlatayım simdi sizinkiler ivep adi altinda bir partiydi bizde turan partisiydik efeyle birlikte ayhan o zaman biz siralamaya girmeyelim diye arkamızdan kuyumuzu kazdi yalan yok ha hersey açık ve net her secim bizim sayemizde 1. Giriyordu meclise noldu sonra altin okun alt partisini kurdu nasip iste
KSLSLSLSKDMD

I

IV. BALDWIN

Ziyaretçi
Kola şişesi? Farklı bir bakış açısı ne diyeyim bakış açinizin resmi bu kadar küçük işte.. büyük resime bakıp güzel düşünceler yaratmak varken Yaratıcılığınızı ancak kola şişesi ile şekillendirmeniz kudretinizin gücünü Gösteriyor 😉
Bakış açımız değil sizin anlayışınız körelmiş diyeyim biraz kitap oku anlama gücün gelişir

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Sizin siyasi tarafınızda ki ağlamanın temel sorunu küçük dünyanızın küçük düşünceleri 😀 ne diyeyim.. Tarih Edebiyat coğrafyadan uzak, Bürokrasi den uzak bu dünyanizin çizdiği resim ancak bu küçük tablolarda saklı 😀

Manisalı Emre

Vatandaş

Manisalı Emre

Vatandaş
Ayhanla bir kez daha gurur duydum şuan

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Benim karakterime duruşuma ve saygınlığım sizlere 2 gömlek büyük o yuzden kendinize iyi bakınız ha bide tablonuzda ağlama duvarınız olsun ihtiyacınız olacak 😉

I

IV. BALDWIN

Ziyaretçi
Sizin siyasi tarafınızda ki ağlamanın temel sorunu küçük dünyanızın küçük düşünceleri 😀 ne diyeyim.. Tarih Edebiyat coğrafyadan uzak, Bürokrasi den uzak bu dünyanizin çizdiği resim ancak bu küçük tablolarda saklı 😀
Senle tartışmak isterdim ama yazdıklarından zayıf olduğunu anlayabiliyorum

Manisalı Emre

Vatandaş
E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Senle tartışmak isterdim ama yazdıklarından zayıf olduğunu anlayabiliyorum
Zayıf insanların kullandığı cümle içerisinde bile olmak beni yüceltiyor.. Etme bulma dünyası burası sizin gibi Kötülük düşünenlerin yanında bir söz vardır kuru'nun yanında yaş da yanar diye biz iyilik düşünen insanları maalesef sizler yüzünden kaybediyoruz çünkü dünyada iyi insanlar maalesef azınlıkta

I

IV. BALDWIN

Ziyaretçi
Zayıf insanların kullandığı cümle içerisinde bile olmak beni yüceltiyor.. Etme bulma dünyası burası sizin gibi Kötülük düşünenlerin yanında bir söz vardır kuru'nun yanında yaş da yanar diye biz iyilik düşünen insanları maalesef sizler yüzünden kaybediyoruz çünkü dünyada iyi insanlar maalesef azınlıkta
Okumadığımı biliyorsundur inşAllah iyi geceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...