DARBE KOMİTESİNE UYARI! (4 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Filozofmuş arkadaş bırak konuşsun Sayın kolluk kuvvetim😀😀

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Avni bey inanır mısınız hiç bürokratik davranmıyorsunuz bürokrasi diliniz yok çünkü 😉

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Siz biliyor musunuz acaba ? Bürokrasinin ne olduğunu siyasal bilimlerden gayet bilgim var ve reelde de zaten bunu yapan insanım o yüzden bana bürokrasiden bahsetmeyin içinde büyümüş insanım

I

IV. BALDWIN

Ziyaretçi
Siz biliyor musunuz acaba ? Bürokrasinin ne olduğunu siyasal bilimlerden gayet bilgim var ve reelde de zaten bunu yapan insanım o yüzden bana bürokrasiden bahsetmeyin içinde büyümüş insanım
Peki benim konuşmamla bürokrasinin ne ilişkisi var aklınızı başınıza devşirin az insanlara "örgüt" suçlaması yapmayın ikide bir

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Suçlama mi yapiyormuşum? Bakıyorum ağlamak için bir sebebiniz var Sayın Avni V2 bakın benim konuşmalarıma gayet saygın Reel Kanunlarla çok güzel konuşurum ama yetkim ve sorumluluğum dahilinde oyun kurallarını hiçe sayamam o yüzden az bürokratik bir dil takının herşey dalga geçmekten ibaret değil

I

IV. BALDWIN

Ziyaretçi
Suçlama mi yapiyormuşum? Bakıyorum ağlamak için bir sebebiniz var Sayın Avni V2 bakın benim konuşmalarıma gayet saygın Reel Kanunlarla çok güzel konuşurum ama yetkim ve sorumluluğum dahilinde oyun kurallarını hiçe sayamam o yüzden az bürokratik bir dil takının herşey dalga geçmekten ibaret değil
Bürokrasinin ne olduğunu öğren de gel boş yapma sana bu kadar söylerim hadi işine

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Bürokrasinin ne olduğunu öğren de gel boş yapma sana bu kadar söylerim hadi işine
Ya burada reel yorum yapardım ama gerçekten çok uzunca da anlatırdım ama değmez sana anlatmaya arkadaşım muhatap olmayacağım neden biliyor musunuz çünkü değmez ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...