DARBE YÖNETİMİ ALTINDA BİR SEÇİM ATLANDI. (4 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Darbe yönetimi altında geçen günlerde ayın 10. günü yapılması gereken Genel Kurmay Başkanı seçimi atlandı.
Böyle giderse 1 ay boyunca hiçbir seçim yapılmayacak ve darbe yönetimi devam edecek.
Şu günlerde oyuncuların tek umudu, Milli Savunma Bakanının müdahalesi..
Ancak o da darbe komitesine katılmış gibi.

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Yasaklı Üye
Vatandaş
Zaten rekabet kalmadı en iyisi katılsın 1 ay kafa dinleyelim 😂

E

E M İ N K

Ziyaretçi
Milli savunma bakanı zaten darbeci. Kendisi ordu mensuplarının yaptığı duyuruya tebrik atan biridir. Ama ilerde makam alırsam ve darbe olursa şimdiden ilgili kişilere meydan okuyorum. Alın bakalım benim makamımı da. Her zaman bekliyorum 😁😏

aslan91

Aktif Üye
Vatandaş
Kurallar ne yazıyorsa o yapılıyor bu benim 3. darbe dönemim 2 kere makam elde ettim 1 kere de makamın elimden alındı

sakaahmet3419

Üye
Vatandaş
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Darbe yönetimi altında geçen günlerde ayın 10. günü yapılması gereken Genel Kurmay Başkanı seçimi atlandı.
Böyle giderse 1 ay boyunca hiçbir seçim yapılmayacak ve darbe yönetimi devam edecek.
Şu günlerde oyuncuların tek umudu, Milli Savunma Bakanının müdahalesi..
Ancak o da darbe komitesine katılmış gibi.
Normalde de zaten seçime gidecek
cesaretleri bulunmuyor
Seçim galibiyetini ancak darbe ile yaparlar
İsmini söylemek istemedim kişilerde
Cesur bir siyaset yapamayacaklarını
kendileride biliyor
Sadece bir oyun olsada
Rekabet ister
Cesurluk ister

Saygılarımla

H

HASRET

Ziyaretçi
Ümit bekleyen mi dersin darbe devam etsin seçimle uğraşmayalım diyen mi dersin darbe komitesinin paylaştığı şeylere verdiğim tepkileri takip eden mi dersin hepsinden var baya ilgilisiniz madem darbenin devam etmesini bu kadar çok istiyorsunuz dinliyim bari sizi istemeyen olursa da yazsın ilgilenicem 😁

E

E M İ N K

Ziyaretçi
Ümit bekleyen mi dersin darbe devam etsin seçimle uğraşmayalım diyen mi dersin darbe komitesinin paylaştığı şeylere verdiğim tepkileri takip eden mi dersin hepsinden var baya ilgilisiniz madem darbenin devam etmesini bu kadar çok istiyorsunuz dinliyim bari sizi istemeyen olursa da yazsın ilgilenicem 😁
Ben halk olarak istemiyorum başkanım. Milletin hakkı gasp edildi. Müdahale edecek misiniz şimdi? 😄

sakaahmet3419

Üye
Vatandaş
Oyun ve oyuncuların hakkını göz et
Bu oyun seçim oyunu
Rekabet oyunu
Seçim olmazsa rakabet olmaz
Bunları düşünün
ona göre
Devam edersiniz

Seçim ile Zafer kazanılır
Darbe ile değil
Bunu öğrenin önce
Sonra
Cevabınıza göre ilgilenecem

sakaahmet3419

Üye
Vatandaş
Arkadaşlar neye müdahale edecek etse ne olacak adamlar herkesi yanına çekti Koltuk için adamlar partilerinden vazgeçti ne anlatıyonuz 😀
Bir cümle kullanacaktım da burası için Uygun değil
Ama şunu söyleyebilirim
Makam için partisinden vazgecenler
Oyunda böyle yapıyorlarsa
gerçek hayatta neler yapmazlar
Bir oyun için dostundan vazgeçerse
Neyden vazgeçtiğini önemi yok da
Bu herşey olabilir
Herkesi kendi gerçek yüzünü ortaya koymuş olur

İyi günler