Konuşma cengiz beySen işine bak
Konuşma cengiz beySen işine bak
Sana kırmızı kurdele takıcam bay raconKonuşma cengiz bey
Böyle iyi bence ne güzel dinleniyoruzDarbeyi isteyen halkta var seçimlerle uğraşmaktan bıkmış herkes yatcaz biz diyolar nasıl kalkın diyim 🥹
Raconla işim olmaz küçük insan şeyleri onlarSana kırmızı kurdele takıcam bay racon
Bence savunma kadir gelir yumruk atar sonra sanaRaconla işim olmaz küçük insan şeyleri onlarben hakkımı savunuyorum
Evet evet bende o yüzden bişey yapmadımBöyle iyi bence ne güzel dinleniyoruz![]()
Cengiz bey hgBence savunma kadir gelir yumruk atar sonra sana![]()
Evet evet bende o yüzden bişey yapmadım
Damlaya damlaya da göl olur muNe şan ne şöhret , bu günlerde geçer elbet.
Yaptınız darbeyi , gördünüz arbedeyi...
Darbe yapanın bahtı kara , halkın gönlü yara
Dünya dikenli bi hayat , darbe yapanlarda mı kabahat...
Naaaaberrr![]()
İstekleri kabul etBu darbeyi bitirelim mi
Ya seni kim takar senin ne sözün var kendini bir şey zannediyorsunBu darbeyi bitirelim mi
Onun sözü seni ilgilendirmez bizim için değerli birisidir kendisiYa seni kim takar senin ne sözün var kendini bir şey zannediyorsun
Yatırım tavsiyesi vermiyorum maalesefAkşama şampiyonlar ligi var 2 maçlık 2 kupon verirmisin rica etsem![]()
Hangi halk o başkanım? Gösterirseniz ben gerekli durumu onlara izah ederim o konuda içiniz rahat olsunAma halktan olan bazı kişilerde istiyor napayım ben şimdi
Senin sözünde geçerli değil bir oraya bir buraya gitmekten başka ne yaptinOnun sözü seni ilgilendirmez bizim için değerli birisidir kendisi
Siyaset bu menfaatim uğruna oraya da geçerim buraya da ki bundan sanane.Senin sözünde geçerli değil bir oraya bir buraya gitmekten başka ne yaptin