DARBE YÖNETİMİ ALTINDA BİR SEÇİM ATLANDI. (7 Kişi İçeride)

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Arkadaşlar neye müdahale edecek etse ne olacak adamlar herkesi yanına çekti Koltuk için adamlar partilerinden vazgeçti ne anlatıyonuz 😀
Yoksa askeri darbenin üzerine bir de demokratik darbe yediğimizi mi düşünüyorsun başkanım. Bende kesinlikle katılıyorum. 👍🏽

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Neyse ben rekabetin önünde en büyük engel olan ittifaklardan arındırılmış mücadele ve rekabet gücü yüksek yeni dönemi sabırsızlıkla bekliyorum. ⏳ O gemi bir gün gelecek demiş İsmail Abi 😂

EmirhanB.

5
Vatandaş
Ümit bekleyen mi dersin darbe devam etsin seçimle uğraşmayalım diyen mi dersin darbe komitesinin paylaştığı şeylere verdiğim tepkileri takip eden mi dersin hepsinden var baya ilgilisiniz madem darbenin devam etmesini bu kadar çok istiyorsunuz dinliyim bari sizi istemeyen olursa da yazsın ilgilenicem 😁
Çabuk istifa et halk öyle istiyor tabi bu kararı verebilecek yetkin varsa kukla gibi oynatilmiyorsaniz😃

E

E M İ N K

Ziyaretçi
Niye Eylül mesela aslan
Eylül 2025 te bir parti (muhalefet parti) iktidara gelecek ve oyun başkanı o partiden olacak. Diğer parti de bu ayda darbe yapacak ve oyun başkanını devirecek. Üstelik uzun süre bu darbe hükmü devam edecek. Sadece tahmin.. 😁😏

dark slayer

Ben bir Altın okluyum 🌹🏹♥️
Vatandaş
İlk defa başarılı darbe yapınca erkekler

Ekli dosyalar

• ssstik.io_1739285676340.mp4
    13.5 MB · Görüntüleme: 0
E

E M İ N K

Ziyaretçi
Eylül 2025 te bir parti (muhalefet parti) iktidara gelecek ve oyun başkanı o partiden olacak. Diğer parti de bu ayda darbe yapacak ve oyun başkanını devirecek. Üstelik uzun süre bu darbe hükmü devam edecek. Sadece tahmin.. 😁😏
Ve iktidara gelecek olan partiyi de gene darbeciler ayarlayacak. Amaç güçlerini kanıtlamak ve güçlerine güç katmak. Ancak halk darbeye karşı olursa planları suya düşecek.. Alin size analiz 😁😏

H

HASRET

Ziyaretçi
Çabuk istifa et halk öyle istiyor tabi bu kararı verebilecek yetkin varsa kukla gibi oynatilmiyorsaniz😃
Kararı verebilecek yetkin varsa mı djjdj beni tanıdığınız diğer kişilerle karıştırmayın birşeyi yapmak istersem yaparım kimsenin aklına ve yönetmesine ihtiyacım yok

H

HASRET

Ziyaretçi
Darbeyi isteyen halkta var seçimlerle uğraşmaktan bıkmış herkes yatcaz biz diyolar nasıl kalkın diyim 🥹