Halkı bekleten adamdan olmazEkli dosyayı görüntüle 23140
Halk Eno Bekliyor
Rüşvet alanda Adam olmazHalkı bekleten adamdan olmaz
Eno musun Eniac mısın üç gram yazılanları değerlendirecek yeteneğin yok boş yapma. Kimsenin adamlığını sorgulamak senin haddine değil.Rüşvet alanda Adam olmaz
@Atom Karınca alın foruma hareket gelsin diye yaptığınız role playin üç gram zekası olmayan kişilerdeki etkisi. Ben oyundaki itibarımı ve saygınlığımı kimseye sakız ettirmemRüşvet alanda Adam olmaz
Napiyim Alındı mı a Muhalefet Kardeşim Bilmiyorsan Öğretelim Defilmi @Kadir Aydın@Atom Karınca alın foruma hareket gelsin diye yaptığınız role playin üç gram zekası olmayan kişilerdeki etkisi. Ben oyundaki itibarımı ve saygınlığımı kimseye sakız ettirmem
Sen başlatın adamlık diye noldu yerin dimine girdinde hemen adamlık diyorsunuz@Atom Karınca alın foruma hareket gelsin diye yaptığınız role playin üç gram zekası olmayan kişilerdeki etkisi. Ben oyundaki itibarımı ve saygınlığımı kimseye sakız ettirmem
Bu ne peki al kanıtHalkı bekleten adamdan olmaz
Ben sana adam olman mı dedim? Cidden çok sevdiğim bir söz var. Etme cahille muhabbet küstürürsün, alma cam kırığıyla taharet kestirirsin. Vücut bulmuş halisin. Senin oyun tarihinde yaptıklarının toplamı benim oyuna başladığım 1. Aydaki başarılarıma bile denk gelmez.Sen başlatın adamlık diye noldu yerin dimine girdinde hemen adamlık diyorsunuz
Halkı bekleten adamdan(kişiden) iktidar olmaz diye takılmışım neyine alındın da saldırdın. Rüşvet alan diye iftira atman yetmiyor bir de adam olmaz diyorsunBu ne peki al kanıt
Ben Sana Şunu Söyleyeyim Kendimi Lekelemek İstemiyorum Gebezelerle isim OlmazBen sana adam olman mı dedim? Cidden çok sevdiğim bir söz var. Etme cahille muhabbet küstürürsün, alma cam kırığıyla taharet kestirirsin. Vücut bulmuş halisin. Senin oyun tarihinde yaptıklarının toplamı benim oyuna başladığım 1. Aydaki başarılarıma bile denk gelmez.
Bana Laf Sokan Ben Altında KalmamHalkı bekleten adamdan(kişiden) iktidar olmaz diye takılmışım neyine alındın da saldırdın. Rüşvet alan diye iftira atman yetmiyor bir de adam olmaz diyorsun
Keşke Çelik Ayna deseydin senin yaş grubuna daha uygunduBen Sana Şunu Söyleyeyim Kendimi Lekelemek İstemiyorum Gebezelerle isim Olmaz
He Çelik ve ayna seni göstermiyor degilmi ha anladımKeşke Çelik Ayna deseydin senin yaş grubuna daha uygundu