Perde arkasından gösterdiğiniz nezaket'i perde önünde de göstermenizi öneriyorum.kendimle ilgili olmamasına özür dileyerek araya giriyorum, oyun başkanlığı sürecimde Kurtuluş ittifakı dahil kim atanmak istediyse benimle iletişime geçtiyse nezaketle karşılanıp ataması yapılmıştır. forumda bir dalga konusu haline getirilmeden perde arkasından teşekkürler edilmiştir. ancak bu şekilde dün göreve gelen insanları görevinizi yapmıyorsunuz diye saçma bir konuyla ilgili şikayet ederseniz sizde böyle bir tepki görürsünüz bunu da es geçmeyin iyi oyunlar. @Sevim AYDIN (Son mesaja ithafen konu kapandı.)
Konu kilit olmadan dediğinizde haklısınız tepki gösterirdim ama sonuçta bir oyun ve roleplay yapıyoruz oyunun şu son demlerinde bu şekilde gerginliğe birbirimizi kırmaya gerek yok nezaketli düzgün dille konuşmak en iyisidir sevim başkan hayırlı geceler diliyorum.Perde arkasından gösterdiğiniz nezaket'i perde önünde de göstermenizi öneriyorum.
Nezaketinizi göstermediğinizde siz de böyle bir tepki görürsünüz siz de bunu es geçmeyin iyi oyunlar![]()
Size sonuna kadar katılıyorum bence de oyun başkanımız ve bizler nezaketli , düzgün bir dille konuşmalıyız en iyisi bu hayırlı geceler diliyorumKonu kilit olmadan dediğinizde haklısınız tepki gösterirdim ama sonuçta bir oyun ve roleplay yapıyoruz oyunun şu son demlerinde bu şekilde gerginliğe birbirimizi kırmaya gerek yok nezaketli düzgün dille konuşmak en iyisidir sevim başkan hayırlı geceler diliyorum.
Devrim Arabaları var abla güzel bir filim@Taha DMRLL bir dizi veya film önersene bana. Birkaç gündür Hindistan sokak lezzetleri videolarını izliyorum psikolojim bozuldu kfkckclcl
İzledim başka var mı?Devrim Arabaları var abla güzel bir filim
İzlersem söylerim ablaİzledim başka var mı?
Ben bir tane tanıyorum amaEkli dosyayı görüntüle 23157
Bu oyundaki ismi farklı olup da gerçek ismi Ayşe olan birini tanıyan veya duyan varsa Halil2992 ' ye ulaşabilir mi?
Ayşe lütfen Halile ulaş!!
“Canavar: Ed Gein’in Hikâyesi” suçlularla ilgili şeyler ilgini çekiyosa ya da biyografi tarzinda diziler bunu izlemediysen önerebilirim.Genel olarak söylüyorum dizi veya film öneren var mı?
Benim önerilerim:
Zindan adası
Dünyalı ( the man from earth)
Olağan şüpheliler ( the usual suspect)
İnside no : 9 (dizi)
Çarşamba çarşafa dolanır Sn oyun başkanımsalı sallanır
Yedi bela HüsnüGenel olarak söylüyorum dizi veya film öneren var mı?
Benim önerilerim:
Zindan adası
Dünyalı ( the man from earth)
Olağan şüpheliler ( the usual suspect)
İnside no : 9 (dizi)
Başkanım oda izlenmez yaaa@Taha DMRLL bir dizi veya film önersene bana. Birkaç gündür Hindistan sokak lezzetleri videolarını izliyorum psikolojim bozuldu kfkckclcl