Ne yani sen eğiitim paketi vermeseler bile giderim mi diyorsunSahidenmi a Ben bilmiyordum ya col ucuz olur ya 100.k yaş . 15Eğitim peketine alaşalim diyerdum bənde,![]()
Ne yani sen eğiitim paketi vermeseler bile giderim mi diyorsunSahidenmi a Ben bilmiyordum ya col ucuz olur ya 100.k yaş . 15Eğitim peketine alaşalim diyerdum bənde,![]()
Reis buna iki eğitim paketş birde vip tanımla Ayyıldızın kapısından ayrılmaz
BoyozNoktaların çoğalmış mitoz mu mayoz mu
Yo sadce Partiye davet şartlarım buNe yani sen eğiitim paketi vermeseler bile giderim mi diyorsun
Bana neden fısılıdayarak ses kaydı atıyorsun o zamanYo sadce Partiye davet şartlarım bu![]()
Öncelikle benim ses tellerimde bir sorun var evet söyledim sizin patide oluğum zamanBana neden fısılıdayarak ses kaydı atıyorsun o zaman
Başkanım men kasacam ama menim eğitim peketine ixtiycım var dedin
Pati değil partiÖncelikle benim ses tellerimde bir sorun var evet söyledim sizin patide oluğum zaman
E benim Partiye gelme şartım bunlar E size bedava geldim sizi onurlandirdim bundan iyi ne ola bilir?![]()
Ne yaptın zarar verdin 2500 taş cöp olduÖncelikle benim ses tellerimde bir sorun var evet söyledim sizin patide oluğum zaman
E benim Partiye gelme şartım bunlar E size bedava geldim sizi onurlandirdim bundan iyi ne ola bilir?![]()
Tozkoparanı ben iyi tanırım ya sıkıntı yokReis buna iki eğitim paketş birde vip tanımla Ayyıldızın kapısından ayrılmaz
O tekfili siz sundunz oysaki patiyi kapatib da gele bilirdimNe yaptın zarar verdin 2500 taş cöp oldu
Murat başkan bi başkan gibi hürmetim var e. Onun bana varmı bilmemTozkoparanı ben iyi tanırım ya sıkıntı yok![]()
Murat başkan bi başkan gibi hürmetim var e. Onun bana varmı bilmem
Beli düz deyirsen qaqaşNe yani sen eğiitim paketi vermeseler bile giderim mi diyorsun
emirhan taktik iyi işliyor mu şu ana kadar seni ayıkmadılar değil mi gene ?
Sen nasıl yaşıyorsun hayretHər nəyse cümleten iyi geceler tatlı rüyalar dilerim özlelikle
@BULUT SEFA DÖNMEZ
Ve
@EmirhanB..
Başkanıma![]()
Usta siyasetcilerde hata yapabilir sevim başkanım. Her ittifak partisinin kendi icinde oylama yaparak onay vermesi gerektigini gayet iyi biliyordum. Ayrica hilal ordusu ittifaka katılsa bile sizin vekillik disinda onlara bisey veremeyeceginiz zaten belliydiAnlıyoruz başkanım bize destek vermenizde asla bir sorun yok bilhassa onur duyduk fakat ittifaka giriliş usulü böyle olmaz bunu Ümit başkana da ifade ettim önce konuşulur görüşürüz sonra ortak ittifak kararı verilir bu parti bizimle olsun mu olmasın mı diye bir oylama sunulur kabul edildiyse parti ittifak grubuna dahil edilir ortak karar neticesinde forum üzerinden resmi bir açıklama yapılır öyle bir ilerleyiş olmadığı için resmi açıklama yapmak zorunda kaldık zira Hilal Ordusu Partisi ile herhangi bir sorunumuz yoktur yanlış anlaşılmasın![]()
Yaşatan RabimizSen nasıl yaşıyorsun hayret
bozok niye yıkılsın ki ? 1-2 seçimlik mi kurulmuşta bozok yıkılsın? bu zihinleri yıkayan kişilere seslenmekten yorulduk . 10 seçimde kaybetse 15 seçimde kaybetse bozok yıkılmaz kardeşliğe devam bunun bilince değiller hala anlayamadılar sadece 1 seçimlik çıkar için aylarca süren zulüm artık bitsin ezilmenin vermiş olduğu rahatsızlıkla beraber bir nebze olsun seçim kazanıp başardık diyebilmek için birbirlerinin en derinlerine küfür edip bir araya gelmiş bir topluluk mevcutken bozok Y I K I L M A ZUsta siyasetcilerde hata yapabilir sevim başkanım. Her ittifak partisinin kendi icinde oylama yaparak onay vermesi gerektigini gayet iyi biliyordum. Ayrica hilal ordusu ittifaka katılsa bile sizin vekillik disinda onlara bisey veremeyeceginiz zaten belliydiittifak oy seviyeniz ortada. Ama oradaki uyeler sizin ittifak anlasmasi yok demenizi gerektirecek bir durumdada değiller. Gayet iyi ve caliskan üyeler. Size destek vermek isteyen üyelerle anlasmaya calismaniz faydaniza olurdu. Bunlari yazma amacım Bozok ittifakının gücünü bilen biri olarak onlarla rekabet etsem ne olur acaba diye bi heyecan aradım ama gördüm ki Bozok yıkılmaz. Bunu çok daha iyi anladim. Başarılar diliyorum size.