FORUM SOHBET ALANI (2 Kişi İçeride)

Mehmet 09

Prime oyuncu 😎
Vatandaş
Anlıyoruz başkanım bize destek vermenizde asla bir sorun yok bilhassa onur duyduk fakat ittifaka giriliş usulü böyle olmaz bunu Ümit başkana da ifade ettim önce konuşulur görüşürüz sonra ortak ittifak kararı verilir bu parti bizimle olsun mu olmasın mı diye bir oylama sunulur kabul edildiyse parti ittifak grubuna dahil edilir ortak karar neticesinde forum üzerinden resmi bir açıklama yapılır öyle bir ilerleyiş olmadığı için resmi açıklama yapmak zorunda kaldık zira Hilal Ordusu Partisi ile herhangi bir sorunumuz yoktur yanlış anlaşılmasın 🙏🏻🌹
Usta siyasetcilerde hata yapabilir sevim başkanım. Her ittifak partisinin kendi icinde oylama yaparak onay vermesi gerektigini gayet iyi biliyordum. Ayrica hilal ordusu ittifaka katılsa bile sizin vekillik disinda onlara bisey veremeyeceginiz zaten belliydi 😅 ittifak oy seviyeniz ortada. Ama oradaki uyeler sizin ittifak anlasmasi yok demenizi gerektirecek bir durumdada değiller. Gayet iyi ve caliskan üyeler. Size destek vermek isteyen üyelerle anlasmaya calismaniz faydaniza olurdu. Bunlari yazma amacım Bozok ittifakının gücünü bilen biri olarak onlarla rekabet etsem ne olur acaba diye bi heyecan aradım ama gördüm ki Bozok yıkılmaz. Bunu çok daha iyi anladim. Başarılar diliyorum size.

MAGARSUS

ALKILIÇ HAREKAT 🐺⚔️
Yasaklı Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Usta siyasetcilerde hata yapabilir sevim başkanım. Her ittifak partisinin kendi icinde oylama yaparak onay vermesi gerektigini gayet iyi biliyordum. Ayrica hilal ordusu ittifaka katılsa bile sizin vekillik disinda onlara bisey veremeyeceginiz zaten belliydi 😅 ittifak oy seviyeniz ortada. Ama oradaki uyeler sizin ittifak anlasmasi yok demenizi gerektirecek bir durumdada değiller. Gayet iyi ve caliskan üyeler. Size destek vermek isteyen üyelerle anlasmaya calismaniz faydaniza olurdu. Bunlari yazma amacım Bozok ittifakının gücünü bilen biri olarak onlarla rekabet etsem ne olur acaba diye bi heyecan aradım ama gördüm ki Bozok yıkılmaz. Bunu çok daha iyi anladim. Başarılar diliyorum size.
bozok niye yıkılsın ki ? 1-2 seçimlik mi kurulmuşta bozok yıkılsın? bu zihinleri yıkayan kişilere seslenmekten yorulduk . 10 seçimde kaybetse 15 seçimde kaybetse bozok yıkılmaz kardeşliğe devam bunun bilince değiller hala anlayamadılar sadece 1 seçimlik çıkar için aylarca süren zulüm artık bitsin ezilmenin vermiş olduğu rahatsızlıkla beraber bir nebze olsun seçim kazanıp başardık diyebilmek için birbirlerinin en derinlerine küfür edip bir araya gelmiş bir topluluk mevcutken bozok Y I K I L M A Z :)