En sevdiği ve en profesyonel yaptığı işserada var tabi oda insanları nasıl birbirine düşüürüm işine bakıyor
En sevdiği ve en profesyonel yaptığı işserada var tabi oda insanları nasıl birbirine düşüürüm işine bakıyor
@Bİlgem Göktürks koş gelYanına alsana çalıştır
Selamlar reis, sana da mutlu pazarlarHerkese Selamlar, Mutlu Pazar'lar..
EyvAllah kardeş 🫡Selamlar reis, sana da mutlu pazarlar
Selam, gırıgı arıyorselam vecihi kadir buradamı
gırıg çalışıyor dedim ya ,ekip kuruyoruz ona suanlık elimşzde naz ,Selam, gırıgı arıyor
boyle gıderse cadılar olacak ismi gırıgda forum ppsini keloglandakı cadı yappacakgırıg çalışıyor dedim ya ,ekip kuruyoruz ona suanlık elimşzde naz ,
hasret ve sera var inşsallah ekip büyüyecek
Bilgem ablama da söyleyelimgırıg çalışıyor dedim ya ,ekip kuruyoruz ona suanlık elimşzde naz ,
Ne bu hep ağzınızda benim ismim olur olmadık şeyler uydurup ithamda bulunmayın veya hiç alakası olmayan insanların ismini anmayın eğer bir kanıt varsa böyle konuşungırıg çalışıyor dedim ya ,ekip kuruyoruz ona suanlık elimşzde naz ,
Aç kadirle gelicez ciddiyimHer zamanki konular ve gereksiz ithamda bulunmalara devam kanıtsız veya delilsiz yok partü falan kuracakmışım gibi şeyler![]()
Ben kanıt madem ben partı kurmaya karar vermişim veya bunun oluşumuna girmişim ispatla iddanı herkes görsün fake hesap kullanmadan vsAç kadirle gelicez ciddiyim