FORUM SOHBET ALANI (8 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Juvanes*
  • Başlangıç tarihi

GIRIG REİS

🇹🇷16.DÖNEM ADALET BAKANI 🇹🇷
34. Dönem Oyun başkanı
Geçmişini silemezsin girig bosuna bizi yalancı konumuna düşürme 😀 önceden açtın mi acmadin mi
Geçmişinle ileriye bakamazsın her insan için öyle onuda pişirip pişirip önüme sunuyonuz başka bir şey yokmu elinizde dediğim gibi bu parti kurma kararını şuan veya geçtigimiz günlerde aldıgıma dair bir delil veya ispat yoksa o konuşma yetenegini başka şeyler için kullan gereksiz yere itham veya sırf laf olsun diye kullanma

GIRIG REİS

34. Dönem Oyun başkanı
Geçmişini silemezsin girig bosuna bizi yalancı konumuna düşürme 😀 önceden açtın mi acmadin mi
Geçmişte olan geçmişte kalır ama sen bunu sürekli sırf laf söylemek için kullanıyon kaos ortamından uzaklaşalım yeni gelen oyunculara örnek olmak varken siz hep başkalarının yaptıgı şeyleri ss alıp saklıyonuz o zaman zamanında partisindeki bir bayan üyeyi havuzlara çagıranı ben niye söylemiyom çünkü geçmiş geçmişte kalır

GIRIG REİS

34. Dönem Oyun başkanı
Her insan değişir evin veya araban degişir her insanı geçmişiyle yargılamak olmaz yanlış hareket olur bu hak kimsede olmaz bende bile

GIRIG REİS

34. Dönem Oyun başkanı
Ne diyon sen neeeeeeee.
Sen anlamazsın önce oku ve okuduğunu anla öyle gel bana sen sırf ortalıgı karıştırmak ve milletin huzuru bozmayı seviyon ama bana ben sanki şuan partı kurma kararı almışım gibi geçmişte olan şeyleri pişirip pişirip önüme sunuyonuz başka bir şey bilmiyon çünkü hep birilerini rahatsız edeyim huzurunu bozayım

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Sen anlamazsın önce oku ve okuduğunu anla öyle gel bana sen sırf ortalıgı karıştırmak ve milletin huzuru bozmayı seviyon ama bana ben sanki şuan partı kurma kararı almışım gibi geçmişte olan şeyleri pişirip pişirip önüme sunuyonuz başka bir şey bilmiyon çünkü hep birilerini rahatsız edeyim huzurunu bozayım
Anlıyorum seni. Başka ne gibi sorunların var gırıg bey. Bu aralar salgın var dikkat etmek lazım. Aç sırtını dinleyeyim bir de

GIRIG REİS

34. Dönem Oyun başkanı
Anlıyorum seni. Başka ne gibi sorunların var gırıg bey. Bu aralar salgın var dikkat etmek lazım. Aç sırtını dinleyeyim bir de
Doktor olacak kadar kadifiyeli değilsin o kadar becerin varsa burda ne işin var ve benim sorun veya sıkıntılarım seni hiç bir türlü ilgilendirmez ilgilendirebileceginide sanmıyorum

GIRIG REİS

34. Dönem Oyun başkanı
Herkes kendi sorun ve sıkıntılar ile ilgilesin sorunun veya sıkıntın beni nokta kadar ilgilendirmez kendi ben seni muhattap almıyom sen kendini zorla muhattap aldırıyon

Manisalı Emre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Selamün aleyküm