Sizin acarım ismini anmak istemiyom burdanAç kadirle gelicez ciddiyim
Sizin acarım ismini anmak istemiyom burdanAç kadirle gelicez ciddiyim
Geçmişini silemezsin girig bosuna bizi yalancı konumuna düşürmeBen kanıt madem ben partı kurmaya karar vermişim veya bunun oluşumuna girmişim ispatla iddanı herkes görsün fake hesap kullanmadan vs
Geçmişinle ileriye bakamazsın her insan için öyle onuda pişirip pişirip önüme sunuyonuz başka bir şey yokmu elinizde dediğim gibi bu parti kurma kararını şuan veya geçtigimiz günlerde aldıgıma dair bir delil veya ispat yoksa o konuşma yetenegini başka şeyler için kullan gereksiz yere itham veya sırf laf olsun diye kullanmaGeçmişini silemezsin girig bosuna bizi yalancı konumuna düşürmeönceden açtın mi acmadin mi
Geçmişte olan geçmişte kalır ama sen bunu sürekli sırf laf söylemek için kullanıyon kaos ortamından uzaklaşalım yeni gelen oyunculara örnek olmak varken siz hep başkalarının yaptıgı şeyleri ss alıp saklıyonuz o zaman zamanında partisindeki bir bayan üyeyi havuzlara çagıranı ben niye söylemiyom çünkü geçmiş geçmişte kalırGeçmişini silemezsin girig bosuna bizi yalancı konumuna düşürmeönceden açtın mi acmadin mi
Ne diyon sen neeeeeeee.@KadirBey. @EmirhanB. Kanıtsız veya delilsiz arkamdan hiç bir türlü ithamda bulunmayın kanıtınız varsa kanıtlayın bu ithamlarınızı bir an önce madem o isimde partı kurcam veya kurma hazırlıgındayım kanıtlayın bir an önce
Sen anlamazsın önce oku ve okuduğunu anla öyle gel bana sen sırf ortalıgı karıştırmak ve milletin huzuru bozmayı seviyon ama bana ben sanki şuan partı kurma kararı almışım gibi geçmişte olan şeyleri pişirip pişirip önüme sunuyonuz başka bir şey bilmiyon çünkü hep birilerini rahatsız edeyim huzurunu bozayımNe diyon sen neeeeeeee.
Anlıyorum seni. Başka ne gibi sorunların var gırıg bey. Bu aralar salgın var dikkat etmek lazım. Aç sırtını dinleyeyim bir deSen anlamazsın önce oku ve okuduğunu anla öyle gel bana sen sırf ortalıgı karıştırmak ve milletin huzuru bozmayı seviyon ama bana ben sanki şuan partı kurma kararı almışım gibi geçmişte olan şeyleri pişirip pişirip önüme sunuyonuz başka bir şey bilmiyon çünkü hep birilerini rahatsız edeyim huzurunu bozayım
Doktor olacak kadar kadifiyeli değilsin o kadar becerin varsa burda ne işin var ve benim sorun veya sıkıntılarım seni hiç bir türlü ilgilendirmez ilgilendirebileceginide sanmıyorumAnlıyorum seni. Başka ne gibi sorunların var gırıg bey. Bu aralar salgın var dikkat etmek lazım. Aç sırtını dinleyeyim bir de
Herkes kendi sorun ve sıkıntılar ile ilgilesin sorunun veya sıkıntın beni nokta kadar ilgilendirmez kendi ben seni muhattap almıyom sen kendini zorla muhattap aldırıyonAnlıyorum seni. Başka ne gibi sorunların var gırıg bey. Bu aralar salgın var dikkat etmek lazım. Aç sırtını dinleyeyim bir de
Kalifiyeli*Doktor olacak kadar kadifiyeli değilsin o kadar becerin varsa burda ne işin var ve benim sorun veya sıkıntılarım seni hiç bir türlü ilgilendirmez ilgilendirebileceginide sanmıyorum
Ben de seni muhatap almıyorum ki. Gel derim gelirsin git derim gidersin. Şimdi git hadiHerkes kendi sorun ve sıkıntılar ile ilgilesin sorunun veya sıkıntın beni nokta kadar ilgilendirmez kendi ben seni muhattap almıyom sen kendini zorla muhattap aldırıyon
Aleyküm selam başkanım iyi hamd olsun siz nasilsnizSelamin aleykum nasılsıniz sayin başkanlarim
Şükür Allaha razi olsun iyiyim bendeAleyküm selam başkanım iyi hamd olsun siz nasilsniz
@KadirBey. Kadifiyeli bir başkan arıyoruz sizi tavsiye ettiler..