Ve Aleyküm Selam 🫡Selamün aleyküm
Kapına bağladıgın bir canlı değilim doğru konuşBen de seni muhatap almıyorum ki. Gel derim gelirsin git derim gidersin. Şimdi git hadi
Aleyküm selamSelamün aleyküm
Kapına bağladıgın bir canlı değilim doğru konuş
Hepimizi allah yarattı sizide benide herkes yerini bilsin benceHangi canlı değilsin anlamadım .s
Valla doğru dedin şimdi bak, ben seni destekliyorum benim oyum sana @GIRIG REİSHepimizi allah yarattı sizide benide herkes yerini bilsin bence
Bende onu diyorum herkes eşit kibirli olmak için niye ugraşıyoz senin benden ne üstünlügün var olmaması gerekiyo insanız hepimizValla doğru dedin şimdi bak, ben seni destekliyorum benim oyum sana @GIRIG REİS
Hepimizi allah yarattı sizide benide herkes yerini bilsin bence
Yol sizin partı kurmak sizin istediğiniz benim tekerime çomak sokmayın yeter hep beraber partı kurun takılın el eleHep birlikte prensesler partisi açalım hadi![]()
Yol sizin partı kurmak sizin istediğiniz benim tekerime çomak sokmayın yeter hep beraber partı kurun takılın el ele
Premsesler partisiYol sizin partı kurmak sizin istediğiniz benim tekerime çomak sokmayın yeter hep beraber partı kurun takılın el ele
O kimkalaşnikof başkan kim
Ne bilim kalas ,kalife gidiyor
Adam cevap alamadan gittiOyun hesabını hangi sayfadan silebilirim bilgisi olan var mı
Slm cnmAdam cevap alamadan gitti
A. SelamSlm cnm
NslsnA. Selam