Ben kefil degilim ona attın ondan al benim alakam yokkefili sendin borclu borcunu odemedı kefıle geldık bızde
Ben kefil degilim ona attın ondan al benim alakam yokkefili sendin borclu borcunu odemedı kefıle geldık bızde
Ben kefil degilim ona attın ondan al benim alakam yok
Yokki zaten veremem![]()
Parami verin
youtube.com
İyi hamd olsun siz nasılsınız başkanımNasılsınız sayin Başkanlarim
Şükür iyiyiz sizler iyi olun nasıl gidiyor hayat?İyi hamd olsun siz nasılsınız başkanım
Güzel gidiyor baskanim sizin nasıl gidiyorŞükür iyiyiz sizler iyi olun nasıl gidiyor hayat?
Şükür iyi ya nasıl olsun geçinip gidiyoruzGüzel gidiyor baskanim sizin nasıl gidiyor
Tozkoparan reis şu birkaç gün önce discordda karşılaştığım senmisin loŞükür iyi ya nasıl olsun geçinip gidiyoruz
Ne zaman ola bilirTozkoparan reis şu birkaç gün önce discordda karşılaştığım senmisin lo
Logo varıydıdi?Tozkoparan reis şu birkaç gün önce discordda karşılaştığım senmisin lo
Arkadaşlar forum sohbeti meşgul etmeyelim sohbet konumuzun linkini buraya buraya bırakıyorum
Thread 'Güncelleme Önerilerim' https://forum.baskanonline.com/threads/guencelleme-oenerilerim.11604/
Aldık aldık da gönderilmedi hâlâsende ekmeğindesin ben yazmayacam daha. Hep yeşili baskası alıyor
![]()
Evet burasıselam güncelleme önerilerini buraya mı yazıyorduk