FORUM SOHBET ALANI (10 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Juvanes*
  • Başlangıç tarihi

ErenA

🫳 🐺
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Biz seçim iptal edilene kadar attığımız oylar bozkurtta idi grupta ss ler duruyordu da siz kime attınız görmedik ha şimdi ise kime atıyoruz senin haddine değil bizi sorgulamak
Hdjdjdjdjdjd Neden haddim değil beni hainlikle falan suçluyorsun hangi partiye oy atıyorsun söylede bilelim kim hain kim değil😀

Oğuralp Göktürk

Göktürk sevdalısı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Sinan başkanla benim bir sorunum yok ama iletişimimde yok. Benim itiraz ettiğim konu başka bir noktaydı bir bakanlık alamadın diye yaygara koparıyorsun.
Mesele bakanlık mi yoksa sizinle aynı yolda yürümeyecegini kaç gündür diyorum daha önce sattigin ittifaklarinin haddi hesabı yok senin hadi

Oğuralp Göktürk

Göktürk sevdalısı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Neyse benim icjn konu kapandı ne olduğunuzu biliyorduk tekrardan ispat ettiğiniz icjn teşekkür ederim iyi oyunlar iyi geceler sevgiler bizden sırttan vurma sizden

ErenA

🫳 🐺
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Adamlık sorgulamak için adam olmak lazım darbe meselesi Göktürke çökme Semih dönemi Göktürk un alt partisi iken Semihi kandırip herşeyi siz alıp Göktürke ne kazandırdinjz
Göktürktün alt partisi ne sende şizofrenlik varsa söyle Göktürkle hemen hemen aynı oyumuz vardı ve Göktürk bizim dostumuzdu birlikte olduk nerede senin bahsettiğin hainlik falan. Bak bana öyle kelime oyunu yapıp saçma sapan söylemlerde bulunma

(FW)

Avni cumhuriyet vatandaşı
Vatandaş
Ne boş muhabbet döndü ne kardeşim tamam anladık Göktürk benim taktiği uyguluyo daha fazla makam peşinde 😁