Gizli mit müsteşarıymışsın öyle diyor Göktürk ü içerden cokertcekmissin@Oğuralp Göktürk söylesene kime çalışıyorum![]()
Budunu çökertmek için beni yolladı aramızda kalsınGizli mit müsteşarıymışsın öyle diyor Göktürk ü içerden cokertcekmissin
JdjdjdjdjjdndndGizli mit müsteşarıymışsın öyle diyor Göktürk ü içerden cokertcekmissin
Yakismadi ajanlar her yerde ajanlar kapatilsinBudunu çökertmek için beni yolladı aramızda kalsın
Bunu sen mi diyon beYakismadi ajanlar her yerde ajanlar kapatilsin
Haşa ben ajanlık nedir "A" harfini dahi bilmemBunu sen mi diyon be
Tanımasam inanırdımHaşa ben ajanlık nedir "A" harfini dahi bilmem
Listeyi yetiştiremeyiz diye o saatte atmışım 3 gündür her partiden oy çıkarmaya çalışmışız adam gelmiş diyor arkadan iş çeviriyonuz eren bilerek yaptıSemih vekilleri Zaten gece 4.52de paylaşmış sabah diyorlar ki gruba neden sizin vekilleri almadınız siz arkadan iş mi çeviriyorsunuzsoralım bakalım @Oğuralp Göktürk bakanlık seçimlerinde hangi partiye oy verdiniz açıklar mısın
![]()
Seni ilgilendirmiyor biz sözümüzde durdukSemih vekilleri Zaten gece 4.52de paylaşmış sabah diyorlar ki gruba neden sizin vekilleri almadınız siz arkadan iş mi çeviriyorsunuzsoralım bakalım @Oğuralp Göktürk bakanlık seçimlerinde hangi partiye oy verdiniz açıklar mısın
![]()
Senide yazdığım ilgilendirmiyor şuan sana mı sordum benSeni ilgilendirmiyor biz sözümüzde durduk
Sana sormadık sayın başkanSeni ilgilendirmiyor biz sözümüzde durduk
Gece yazmadim mi ben bu arkadaşa bak senin mesajına boyle cevao verilmiş diye nedense sabahına aciklama yapası geldi neden önceki günlerde yapmadı?Sana sormadık sayın başkan
Sinan abin ile oğuzhan abin seni tebrik etti mi@Oğuralp Göktürk söylesene kime çalışıyorum![]()
Sinan abin ile oğuzhan abin seni tebrik etti mi
Biz seçim iptal edilene kadar attığımız oylar bozkurtta idi grupta ss ler duruyordu da siz kime attınız görmedik ha şimdi ise kime atıyoruz senin haddine değil bizi sorgulamakSemih vekilleri Zaten gece 4.52de paylaşmış sabah diyorlar ki gruba neden sizin vekilleri almadınız siz arkadan iş mi çeviriyorsunuzsoralım bakalım @Oğuralp Göktürk bakanlık seçimlerinde hangi partiye oy verdiniz açıklar mısın
![]()
Kardeşin değilim bu bir ikinci ise sadece Oğuzhan demedimYükselen Gençlik kurulduğundan beri ben Oğuzhanla karşı karşıyayım ne anlatıyorsun kardeşim
![]()