Meclisi öneri yerine çevirip saçma sapan hale getiren kişiye meclis başkanı forumda bir uyarı çeksin bakalım, bir daha yapabiliyor mu?
Hocam bence bu konu atama basarisizligi degildr makam fazlaligi onceden bu kadar fazla makm yoktu oyuncular milletvekili yada bb olmak icin birbirlerini yiyolardi oyuncu sayisinda buyuk bir artiş olsa kabul edilebilir atama yapanlarin başarisiz oldugu.Yahu bizde bundan yana değiliz ki.
Ama beceremiyorsanız sizin sorununuz.
İçişleri Bakanı ya da Meclis Başkanı bir konu açsın,
55. DÖNEM SONRADAN ATAMALAR İÇİN TALEP FORMU diye,
Bu konuyu da oyunda yayın, makam isteyen insanlar kendini tanıtsın.
Buradan bir havuz oluşturun.
Bu kadar zor bir şey mi?
İllla sizin partinizden ya da ittifaktan mı gelmesi gerek.
Konuya biz el atarsak iddia ediyorum 15 dakikada boş makam kalmaz, çünkü kişiye göre partiye göre atama yapmıyoruz.
Olay bir alanın işlemesi ise İçişleri Bakanı ya da Meclis başkanı çıkarsız hareket etsin, atamayı yapar.
Tamam doğrudur ancak atama yapan arkadaslar aynı zamanda meclis bileşeni ya hocam.Hocam bence bu konu atama basarisizligi degildr makam fazlaligi onceden bu kadar fazla makm yoktu oyuncular milletvekili yada bb olmak icin birbirlerini yiyolardi oyuncu sayisinda buyuk bir artiş olsa kabul edilebilir atama yapanlarin başarisiz oldugu.
Bugün içişleri bakanı çıkıp atama yapamıyorum lise mezuniyeti engel oluyor ortaokul mezuniyetine düşürülmeli şartlar diye açıklama yapsa, bir rüzgar yaratsa kim engel olacak?Hocam bence bu konu atama basarisizligi degildr makam fazlaligi onceden bu kadar fazla makm yoktu oyuncular milletvekili yada bb olmak icin birbirlerini yiyolardi oyuncu sayisinda buyuk bir artiş olsa kabul edilebilir atama yapanlarin başarisiz oldugu.
Hocam benim amacim size muhalefet olmak degil oyunun gelisimi için katki sunmak bi oneri benimkisi bence bi sehire milletvekiliyle birlikte 3 makam fazla konu tabiki sizin takdiriniz benim goremedigim sizin gordugunuz seyler vardir benim dusuncem bu.Tamam doğrudur ancak atama yapan arkadaslar aynı zamanda meclis bileşeni ya hocam.
İsterse atama şartını sonradan atananlarda ortaokula indirebilir.
Bu sorunları tespit etmek ilgili makamların görevi.
Makam fazla değil yeterli.Hocam benim amacim size muhalefet olmak degil oyunun gelisimi için katki sunmak bi oneri benimkisi bence bi sehire milletvekiliyle birlikte 3 makam fazla konu tabiki sizin takdiriniz benim goremedigim sizin gordugunuz seyler vardir benim dusuncem bu.
Onu da yaptı hocam gecen hafta yalnış anlama sebebiyle önerileri beğenmekle birlikte usulden reddettiniz. Üstelik o zaman bu yasa tasarisi konusudur da demediniz.Bugün içişleri bakanı çıkıp atama yapamıyorum lise mezuniyeti engel oluyor ortaokul mezuniyetine düşürülmeli şartlar diye açıklama yapsa, bir rüzgar yaratsa kim engel olacak?
Onu da yaptı hocam gecen hafta yalnış anlama sebebiyle önerileri beğenmekle birlikte usulden reddettiniz. Üstelik o zaman bu yasa tasarisi konusudur da demediniz.
Onu da yaptı hocam gecen hafta yalnış anlama sebebiyle önerileri beğenmekle birlikte usulden reddettiniz. Üstelik o zaman bu yasa tasarisi konusudur da demediniz.
Hocam neden yasa tasarısı olarak yapmıyorsunuz o halde=?
Çok basit öneri yerine yasa tasarısı yapıp, Meclis Başkanı ve milletvekili yoluylada baskı yapcaksınız.
@BaşkanOnline Hocam Belediye Başkanı Ortaokul Mezuniyeti şartı ile ilgili tasarı İçisleri Bakanım tarafından yayınlanmıştır. Kontrol edebilir misiniz.Hocam neden yasa tasarısı olarak yapmıyorsunuz o halde=?
Vekil değilseniz partiniz yok mu?
Buraya bir öneri koyup yönetici etiketlemek mi doğru şey, yoksa yasa tasarısı yapıp bunun baskısı mı ?
Kimse ödül için kasmasın, seçilerde katsayı isteyen kasabilir evet.Hocam şehirlerdeki katkıların azalmasının temel sebebi yönetimin şehri sadece katsayı isteyen kassın önerisinde bulunmasıdır. Şehir alanında böyle bir belirsizlik ve teşvik yetersizliği varken hangi bakan valisini, hangi vali belediye başkanını, hangi vatandaş çalışmayan makamlıları çalışmaya zorlayabilir? Sizden ricamız ay sonunda nasıl bir ödül sistemi olacaksa erkenden belirlenip ilan edilmesi ve oyuncuları teşvik etmesidir. @BaşkanOnlineÖ
O zaman bakanlarin çalışmayanları tek tek tespit edip ifşa etmesinin de bir mantığı kalmıyor. Şehir alanı işlevsiz kalmaya ne olursa olsun devam edecektir malesef.Kimse ödül için kasmasın, seçilerde katsayı isteyen kasabilir evet.
Ödül için kasan arkadaşlar yine memnun olmayacak.
Orası sohbet alanı diye biliyorumOyun ile ilgili konuları Güncelleme önerilerim alanında konuşsanız
aaa doğru unuttumOrası sohbet alanı diye biliyorum![]()
Yeter makam aldın kardeşim
Doymadım doymadimmYeter makam aldın kardeşim