Neyse benim partimde değilsin zaten bananeDoymadım doymadimm
Neyse benim partimde değilsin zaten bananeDoymadım doymadimm
İkra partisi olarak senden davacayizNeyse benim partimde değilsin zaten banane
Elinden geleni ardına koymaİkra partisi olarak senden davacayiz
KoydumElinden geleni ardına koyma
HainKoydum
Ben keyfine kasıyorum alıştım artık duramıyorumKimse ödül için kasmasın, seçilerde katsayı isteyen kasabilir evet.
Ödül için kasan arkadaşlar yine memnun olmayacak.
A D İ N partisi yönetiminde olup içisleri bakanına, Oyun baskanına ben makamımdan istifa ettim beni yeniden makama atar mısın demeyip açılan konudan belediye baskanı isteyenlere de selam olsun bravo sanaBoşta makam kalmamıştır arkadaslar![]()
parti kur oy verelim @BaşkanOnlineBoşta makam kalmamıştır arkadaslar![]()
Sorun demek ki bizde değilmiş hocamA D İ N partisi yönetiminde olup içisleri bakanına, Oyun baskanına ben makamımdan istifa ettim beni yeniden makama atar mısın demeyip açılan konudan belediye baskanı isteyenlere de selam olsun bravo sana
Sorunları olanlar belli hocam. Biz alıstık makam istemiyorum deyip vermeyince trip atmalarınaSorun demek ki bizde değilmiş hocam![]()
SelamSelam Eren burda mı
Nasılsın
Sanane?Nasılsın![]()
Kaybol ssleri atarım yoksaSanane?
Ne ssiKaybol ssleri atarım yoksa
NOT: Mesajımız da dikkate alınması gereken bir konuya değinilmiş olup herhangi bir mevkiye gönderme yapılmamıştır. Yanlış anlaşılma olmaması açısından bu açıklamayı yapıyoruz.Önemli olan makamlara atama yapmak değil; o makama atanan kişinin mahiyetidir, niteliğidir. Umarız bu konu da dikkate alınarak gereken adımlar atılır. Koltuk işgalcilerini atamanın manası yoktur. Teşekkürler...