Semih ihraç @Umut
KıskanmaSemih ihraç @Umut
Çoook kıskandım yaa napcaz simdiKıskanma
Sen kazandın bu sefer ama intikamım güzel olacakÇoook kıskandım yaa napcaz simdi
O zaman herkes görevini yapıp hak eden kişileri makamlara atasaydi ? Konuya oyun yönetimi el koymuş iş işten gecmis oraya oturan adam artık çalışır mı çalışmaz mi Allah kerimNOT: Mesajımız da dikkate alınması gereken bir konuya değinilmiş olup herhangi bir mevkiye gönderme yapılmamıştır. Yanlış anlaşılma olmaması açısından bu açıklamayı yapıyoruz.
Çok konuştun senO zaman herkes görevini yapıp hak eden kişileri makamlara atasaydi ? Konuya oyun yönetimi el koymuş iş işten gecmis oraya oturan adam artık çalışır mı çalışmaz mi Allah kerim![]()
Görevini yapmayan makamların çoğu puan ile başa geçen koltuk işgalcileridir. Sonradan yapılan atamalarda bu konu isteğimiz üzere dikkate alınmıştır. Oraya halka hizmet etmek için oturmayın kimsenin koltuk ömrü uzun değildir, halkımız tasalanmasın.O zaman herkes görevini yapıp hak eden kişileri makamlara atasaydi ? Konuya oyun yönetimi el koymuş iş işten gecmis oraya oturan adam artık çalışır mı çalışmaz mi Allah kerim![]()
SıkıldımÇok konuştun sen
Kapat partiyiSıkıldım
bu laf benim aklıma birisini getirdi amaMeclisi öneri yerine çevirip saçma sapan hale getiren kişiye meclis başkanı forumda bir uyarı çeksin bakalım, bir daha yapabiliyor mu?
Hoca ben röportaj ayarlamak istiyorum nasıl yapabilirizAdamlar taşı duyunca foruma akın ettiler keşke hep bu kadar aktif olsa forum![]()
Efe en azında darbe yapmıyoratmam diyenleri direk isim olarak bile sayarım atacağını bilirim 10k taşa herşeyi yapar onlar tanıdık isimler![]()