FORUM SOHBET ALANI (5 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Juvanes*
  • Başlangıç tarihi

P A R G A L I

🧙🏻‍♂️
Vatandaş
Niye ya ablan senin annene sovmustu noldu o iş 😀
Oyun için insan kendisine küfür ettirir mi?
Var mı diyecegin birşey😀
Kendisi de biliyor annemin rahmetli olduğunu bile bile küfür ediyor yine bi kadına yakışmayacak bir şeyler kendisinden de bir şey beklemiyoruz gerçi de neyse. Herkes kendine yakışanı yapar maalesef yine saygımı bozmadım :) Ne olduğunu herkes biliyor benim bir daha bir şey söylememe gerek yok

Dimi @Fatih TUTUK ablam

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Kendisi de biliyor annemin rahmetli olduğunu bile bile küfür ediyor yine bi kadına yakışmayacak bir şeyler kendisinden de bir şey beklemiyoruz gerçi de neyse. Herkes kendine yakışanı yapar maalesef yine saygımı bozmadım :) Ne olduğunu herkes biliyor benim bir daha bir şey söylememe gerek yok

Dimi @Fatih TUTUK ablam

Hshshshs güldürdü 😀

Şşş bozmayın bilgemle semihin arası bozuk , bilgem.semihe küfürler ediyor vs hshshs
Oyunun dışına çıkmayın arkadaşlar 😀

Hastasiniz siz vallahi 😁

P A R G A L I

🧙🏻‍♂️
Vatandaş
Sen benim milletten hayat hikayemi mi dinliyorsun be ne güzel aktivite kardeşim benim ama bi iyice tanısan anlarsın da neyse

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
Yasaklı Üye
50. Dönem Oyun Başkanı
Türkiye'ye giriş yasağım olmasa gelmiştim çoktan merak etme ben de Kıbrıstayım her daim beklerim açık adres lazımsa bi telefon uzağındayım. Yerse :) Kendini boş triplere sokma bundan sonra devran döndüğünde o koca tabloyu gördüğünde bakalım nasıl kaçacaksın.
Türkiyeye giris yasağın var sen Kıbrıs'ın ne tarafindasin acaba söylediklerin doğru mu