FORUM SOHBET ALANI (27 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Juvanes*
  • Başlangıç tarihi

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
@O A B İ bak yönetim ne güzel mesaj yazmış yasa tasarısı sunup Mv olma durumunu ilkokul yaptırın böyle milleti kandırması zahmetli paralı oluyor öteki türlü ne güzel vekil çalıyorduk lise mezunu adam zeki oluyor işimize gelmez

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
@BaşkanOnline hocam atamaları sizin yapacağınız bir çözüm getireceksek biz neden İçişleri bakanı ve meclis başkanı makamlarını almak için uğraşalım?

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
@BaşkanOnline hocam atamaları sizin yapacağınız bir çözüm getireceksek biz neden İçişleri bakanı ve meclis başkanı makamlarını almak için uğraşalım?
Yahu bizde bundan yana değiliz ki.
Ama beceremiyorsanız sizin sorununuz.
İçişleri Bakanı ya da Meclis Başkanı bir konu açsın,
55. DÖNEM SONRADAN ATAMALAR İÇİN TALEP FORMU diye,
Bu konuyu da oyunda yayın, makam isteyen insanlar kendini tanıtsın.
Buradan bir havuz oluşturun.
Bu kadar zor bir şey mi?
İllla sizin partinizden ya da ittifaktan mı gelmesi gerek.
Konuya biz el atarsak iddia ediyorum 15 dakikada boş makam kalmaz, çünkü kişiye göre partiye göre atama yapmıyoruz.
Olay bir alanın işlemesi ise İçişleri Bakanı ya da Meclis başkanı çıkarsız hareket etsin, atamayı yapar.

ErenA

🫳 🐺
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Yahu bizde bundan yana değiliz ki.
Ama beceremiyorsanız sizin sorununuz.
İçişleri Bakanı ya da Meclis Başkanı bir konu açsın,
55. DÖNEM SONRADAN ATAMALAR İÇİN TALEP FORMU diye,
Bu konuyu da oyunda yayın, makam isteyen insanlar kendini tanıtsın.
Buradan bir havuz oluşturun.
Bu kadar zor bir şey mi?
İllla sizin partinizden ya da ittifaktan mı gelmesi gerek.
Konuya biz el atarsak iddia ediyorum 15 dakikada boş makam kalmaz, çünkü kişiye göre partiye göre atama yapmıyoruz.
Olay bir alanın işlemesi ise İçişleri Bakanı ya da Meclis başkanı çıkarsız hareket etsin, atamayı yapar.
Bu söylediğiniz yapıldı Hocam ama yinede çözüm olmadı. Şehir katkı puanından dolayı kimse şehrinden ayrılmak istemiyor. Makamsız kalmayı tercih ediyorlar

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Ek olarak şehirde çalışmayan belediye başkanı ya da vali mi var?
İçişleri bakanı her gün ifşa etsin uyarsın, meclisi harekete geçirsin, araştırma önergesi sunsun.
Mecliste öneri olması yerine şehirlerin belediye başkanlarına yönelik şehir valilerine yönelik önergeler olsun.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Bu söylediğiniz yapıldı Hocam ama yinede çözüm olmadı. Şehir katkı puanından dolayı kimse şehrinden ayrılmak istemiyor. Makamsız kalmayı tercih ediyorlar
O zaman yeni oyuncuyu teşvik amaçlı yapacaksın, sen daha önce kişisel çıkarların için lise mezuniyeti şartı getirip şimdi sorun var diyorsan o zaman biz bir hata yaptık orta okula tekrar düşürelim diyeceksin.
Mecliste sizde yasa da sizde.
Meclisten 3 dakikada geçecek bir konu tüm partiler mutabıksa.

Tekrar söylüyorum meclisi öneri yerine çevirip işlevsizleştiren kişilerin de suçudur bu olay.