selam aleyküm hayırlı sabahlar
neyyyyyHayırlı olsun başarılar
As ob mi olacan senSelamün aleyküm
AbartmaYeni parti aranır ( Bozkurt Hariç )
Ssler hazır bekliyor sayın eaYeni parti aranır ( Bozkurt Hariç )
Umut beni kovdu git dedi 🥹Abartma
Ssler hazır bekliyor sayın ea
Olacaklardan ben sorumlu değilimUmut beni kovdu git dedi 🥹
Her dediğini ciddiye aldın da bu kaldıUmut beni kovdu git dedi 🥹
Her dediğini ciddiye aldın da bu kaldı
Sende tutunamayan olduğun için tutunamayanlara bekliyorumYeni parti aranır ( Bozkurt Hariç )
Yahu bizde bundan yana değiliz ki.@BaşkanOnline hocam atamaları sizin yapacağınız bir çözüm getireceksek biz neden İçişleri bakanı ve meclis başkanı makamlarını almak için uğraşalım?
Bu söylediğiniz yapıldı Hocam ama yinede çözüm olmadı. Şehir katkı puanından dolayı kimse şehrinden ayrılmak istemiyor. Makamsız kalmayı tercih ediyorlarYahu bizde bundan yana değiliz ki.
Ama beceremiyorsanız sizin sorununuz.
İçişleri Bakanı ya da Meclis Başkanı bir konu açsın,
55. DÖNEM SONRADAN ATAMALAR İÇİN TALEP FORMU diye,
Bu konuyu da oyunda yayın, makam isteyen insanlar kendini tanıtsın.
Buradan bir havuz oluşturun.
Bu kadar zor bir şey mi?
İllla sizin partinizden ya da ittifaktan mı gelmesi gerek.
Konuya biz el atarsak iddia ediyorum 15 dakikada boş makam kalmaz, çünkü kişiye göre partiye göre atama yapmıyoruz.
Olay bir alanın işlemesi ise İçişleri Bakanı ya da Meclis başkanı çıkarsız hareket etsin, atamayı yapar.
O zaman yeni oyuncuyu teşvik amaçlı yapacaksın, sen daha önce kişisel çıkarların için lise mezuniyeti şartı getirip şimdi sorun var diyorsan o zaman biz bir hata yaptık orta okula tekrar düşürelim diyeceksin.Bu söylediğiniz yapıldı Hocam ama yinede çözüm olmadı. Şehir katkı puanından dolayı kimse şehrinden ayrılmak istemiyor. Makamsız kalmayı tercih ediyorlar