Y
Yedirdğim yemek haram zıkkım olsun ! Kskskkskütahya ss ini attırma buraya şimdi seni kaç gündür tanıyor kral
Yedirdğim yemek haram zıkkım olsun ! Kskskkskütahya ss ini attırma buraya şimdi seni kaç gündür tanıyor kral
322 seviyeIQ seviyen kaç ? Eğer ki 10 un altındaysa bize gelebilirsin. Üstünde ki adam lazım değil, kandırmak zor oluyor.
Sen kendine bak fatih sen bir darbe yapmış yazık bir başkansın seni kim dinlerIQ seviyen kaç ? Eğer ki 10 un altındaysa bize gelebilirsin. Üstünde ki adam lazım değil, kandırmak zor oluyor.
Ksksksksllslsösölslslsösöösösödööd322 seviye
kjskjlasfsgdsgsdgdsEkli dosyayı görüntüle 21834
560 seviye değil mi?
Şu listeye girmek beni üzdüayrıca kral sağlığın için 3 beyazdan uzak duruyorsan burdada 3 kişiden uzak duracan onların olduğu yere gitmeyecen @Kaan Yüksel @M-D @Sado55 bu arkadaşlara dikkat etmen gerekiyor her an yarı yolda bırakılma garantilisin
çok kırıcısın kral neye girip çıkıyorum geneMagarsus inanmam o girip çıkıyor seçim geldigi zaman hep aynı takdiği yapıyor nedense
Nescafe gold ister misin çocuk adam@KadirBey. sevimin uşaklarıyla ugraşmıyorum.Yeni makamın hayırlı olsun bilmiyorduk![]()
2/1 aradayı sana tahkim etmişler afiyet olsun uşagımmKsksksksks
Nescafe gold ister misin çocuk adam
Kral her yeri dolaşmak lazım sen haklısın bunların hiçbiri bize uymuyorNe zaman görsem başka yerdesin magarsus başkanım yanlış anlama senide severim
Tecrübeli üye dediğin böyle olur bilgili ve ilgiliMagarsus inanmam o girip çıkıyor seçim geldigi zaman hep aynı takdiği yapıyor nedense
@Fatih Tutuk seni o dedin agaca gererim sonra parti ismini anlarsın
Tahkim mi etmişler2/1 aradayı sana tahkim etmişler afiyet olsun uşagımm![]()