Ne yanlış anlayacak başkanım. Onun öyle duyguları alınalı çok ama çok uzun zaman oldu.Ne zaman görsem başka yerdesin magarsus başkanım yanlış anlama senide severim
Ne yanlış anlayacak başkanım. Onun öyle duyguları alınalı çok ama çok uzun zaman oldu.Ne zaman görsem başka yerdesin magarsus başkanım yanlış anlama senide severim
seninle ilk olcak bu deger katar sanaHep gerer misin? Yoksa ilk mi olacak?
seninle ilk olcak bu deger katar sana
zmmxmz
onu senin için degerlendirmen gerekliHeyecanlı misin peki ilk deneyim için?
aleykum selam 🫡Selamlarr
Nasılsın ban Alican haberin olsun eski partidasimaleykum selam 🫡
Üzdün beni Berkin .Ne yanlış anlayacak başkanım. Onun öyle duyguları alınalı çok ama çok uzun zaman oldu.
onu senin için degerlendirmen gerekli![]()
iyi şükür ben sakinim sorun yokNasılsın ban Alican haberin olsun eski partidasim
Hiç öyle görünmüyor burdaniyi şükür ben sakinim sorun yok![]()
Yalan mı? Acı söyler diye boşuna denilmiyor.Üzdün beni Berkin .
çok üzüldüm şimdi kimleri tokatladınAbilerin gibi olacaksa hiç başlama, bir kere tokatladigim birdaha gelmedi. Üzülüyorum
Ama bu işin sonunda üzülen siz olacaksınız bu söyledikleriniz için neden diye sorma söyleyemem zamanı gelince biz seni yanlış anladık demeyin anlarımYalan mı? Acı söyler diye boşuna denilmiyor.
çok üzüldüm şimdi kimleri tokatladın![]()
yapmadıklarıyla övünmeye çalışan bir seni gördümmProfilinde yazan Parti'nin kurucusuna sor, anlatsın sana![]()
Kandırıldık deriz sıyrılırız.Ama bu işin sonunda üzülen siz olacaksınız bu söyledikleriniz için neden diye sorma söyleyemem zamanı gelince biz seni yanlış anladık demeyin anlarım![]()