FORUM SOHBET ALANI (5 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Juvanes*
  • Başlangıç tarihi

Kaan Yüksel

Yeniden Doğuş🌄
39. Dönem Oyun Başkanı
Ondan sonra bu Kaan neden düzelmiyor.
Kardeşim kul hakkı yiyen yiyen amel defteri simsiyah olmuş. Adamın iki yakası bir araya gelmiyor hiç.
Gayet düzgün bir adamımdır genelde ne kadar İstanbul Beyefendisi bir adamsınız derler.
Kul hakkı yemedim genelde kullar haklarını bana verdiler düzeltme.

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
@O A B İ istanbul valiliği için çok ısrar etti kesinlikle yargı ittifakına oy kullanmayacağını her zaman bize bağlı kalacağını belirtti her zaman onları kandırıp makamları arakladığıda tespit edildi yeni görevinde başarılar diliyorum valimize

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
@O A B İ istanbul valiliği için çok ısrar etti kesinlikle yargı ittifakına oy kullanmayacağını her zaman bize bağlı kalacağını belirtti her zaman onları kandırıp makamları arakladığıda tespit edildi yeni görevinde başarılar diliyorum valimize
😂😂😂 İftiraaa😂 Zaten oyum Bozok ittifakınaydı. Ama İstanbul'u istedim evet😂😂 Hiçbir ittifakı kandırıp makam arakladığım görülmemiştir. Tarzım değil 😂

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Yalan söyleme az önce konuşurken neler neler dedin siyah sancak proje dedin vekilleri çarpıp geliyorum dedin
Yok artık yok öyle birşey. Siyah Sancak'ın bir başkanı ve yönetimi var. Onların kararına karışmamak icin parti kurdum zaten. Karışacak olsam siyah sancak'a girer Ob seçiminden sonra Bozok'a geçmeyi teklif ederdim.