GAZZE İÇİN İSRAILE BOYKOT (9 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan liyaa
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
L

liyaa

Ziyaretçi
Ben konuyu ne diye açtım arkadaşlar el kadar sabilere yapılan zulüm için açtım konuyu nereye getiriyorsunuz kapatalim

Büyük Mesut

Türkiye Valisi - Tek Tabanca Bozkurt Harekat
Vatandaş
Ben konuyu ne diye açtım arkadaşlar el kadar sabilere yapılan zulüm için açtım konuyu nereye getiriyorsunuz kapatalim
Bizim geleceği çalınan el kadar sabiiler için konuşmamz gerek önce. Kimse çocukların öldürülmesini desteklemiyor. Ama evin yanarken komşuya koşarsan bedelini evinle ödersin bunu anlamak çok zor olmamalı

L

liyaa

Ziyaretçi
Kapatmicam bana terörist dediğin için özür dile ve neden terörist dediğini açıkla
Bunu buraya getiren ben değilim sensin öncelikle ben öyle bisey demedim sen o kelimeyi oraya çektin ne haddime öyle söylemek beni alakadar etmez kimsenin düşüncesi konuyu daha fazla uzatıp asil konuyu bağımsız yapmaya hakkımız yok kanı kapatilsin

Ş İ M A L

BH-GBV🐺UBY (Umuta bağlı yönetim) Üyesi
Vatandaş
Bizimle aynı görüşte olmayan insanlara biz gidip terörist demiyosak sırf sizi desteklemedi karşı geldi diye (ki bi yerde haklı önce kendi halimizi bi oturup düşünün) bunun imasını kimseye yapamazsınız

ErenA

🫳 🐺
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Bunu buraya getiren ben değilim sensin öncelikle ben öyle bisey demedim sen o kelimeyi oraya çektin ne haddime öyle söylemek beni alakadar etmez kimsenin düşüncesi konuyu daha fazla uzatıp asil konuyu bağımsız yapmaya hakkımız yok kanı kapatilsin
Arkadaşım ben sizlere terörist demedim konuyuda bir yere taşımadım herkes kendi özgür düşüncesini dile getiriyor sen durduk yere sizi dağda sanırdık falan dedin.

L

liyaa

Ziyaretçi
Arkadaşım ben sizlere terörist demedim konuyuda bir yere taşımadım herkes kendi özgür düşüncesini dile getiriyor sen durduk yere sizi dağda sanırdık falan dedin.
Ben öyle bi imada bulunmadım kabul etmiyorum konuyu tekrar söylüyorum saptrimayalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...