Selam şöyle yapalım bundan sonra bakanlık hakkımız için sizlerden isim isteyelim direkt siz göreve atanın nasıl fikir ? Muhtemelen siz en iyisini bilirsiniz çünkü.
Ağlayacaksanız oynamayalım Şimal hanım
Selam şöyle yapalım bundan sonra bakanlık hakkımız için sizlerden isim isteyelim direkt siz göreve atanın nasıl fikir ? Muhtemelen siz en iyisini bilirsiniz çünkü.
Sen olsana@Coşkun Karaosmanoğlu iç işleri bakanı olmaya ne dersin Coşkun abi?
Özelden sorman lazımYigit ne bakani olcan bu ay![]()
Yok yanlış anladınız Fatih bey ağlamadım hiçbir şeyden memnun kalınmadığı için öneri sundum sadeceAğlayacaksanız oynamayalım Şimal hanım
Yapsalar seve seve hahahhahaSen olsana
O her ay bişeye aday oluyor ama olmuyorSen olsana
Ee bende merak ediyorum bende öğrenmek istiyorumÖzelden sorman lazım![]()
evet rüyasında hep aday oluyorO her ay bişeye aday oluyor ama olmuyor
Sende özelden hallet ozamanEe bende merak ediyorum bende öğrenmek istiyorum
Yok ben size ozelden yazmam ben öğrenirimÖzelden sorman lazım![]()
Yok yanlış anladınız Fatih bey ağlamadım hiçbir şeyden memnun kalınmadığı için öneri sundum sadece
Hallederiz tabiki sorun yokArkadaş işini yapmiyor diyorlar, bence parti içinde halledersiniz bunu![]()
Öğren gel buraya yaz bekliyorumYok ben size ozelden yazmam ben öğrenirim![]()
görevini yapmayan meclis başkanı dediğin adam gerekeni 6 mayıs gecesi burada herkese yapacak ağzıyla söyledi merak etme senGörevini yapmayan meclis başkanıda sabrımızı sınıyor![]()
Niye yazim gizlemiyonmuÖğren gel buraya yaz bekliyorum![]()
dur yanlış oldu ekrem bana oy atacaktıgörevini yapmayan meclis başkanı dediğin adam gerekeni 6 mayıs gecesi burada herkese yapacak ağzıyla söyledi merak etme sen
Tatlimi dagitacakgörevini yapmayan meclis başkanı dediğin adam gerekeni 6 mayıs gecesi burada herkese yapacak ağzıyla söyledi merak etme sen
Yok bosver gizlemeyiNiye yazim gizlemiyonmu![]()
görevden falan alamıyoz mu bu ekremiTatlimi dagitacak