Ben bunlarla kardeş olmamKavga yok hepimiz kardeşiz
Ben bunlarla kardeş olmamKavga yok hepimiz kardeşiz
Kendisi belli edecek zaten biz konuşmadan biraz zaman tanıyalım arkadaşaOooo çok güzel açık alanda konuşalım o zaman onlarıda
Çöktü partiye bırakmaz daha abicengiz yaşlanmışın hala parti diyon yaşıtların evlenmiş boşver sal sende askdlasfksjdfksdgklsdgkjl onursal başkan olarak kal bence
Parti yok artık bitti o devircengiz yaşlanmışın hala parti diyon yaşıtların evlenmiş boşver sal sende askdlasfksjdfksdgklsdgkjl onursal başkan olarak kal bence
Benle ol başkanımBen bunlarla kardeş olmam
Koltuğunda gözü var efe aman diyim dikkat etcengiz yaşlanmışın hala parti diyon yaşıtların evlenmiş boşver sal sende askdlasfksjdfksdgklsdgkjl onursal başkan olarak kal bence
Bxxbbxbbdb fırsatçılık had safhadaBenle ol başkanım
Senide tatile çıkarabilirlerAz önce dc den özel olarak 2 ses kaydı sinirli bir şekilde burda laf ettğin adamlara küfür ettin mesajda yazılı olarak küfür ettin isteyene konum atarım gelsin gelmeyenin dedin. Abimisin sen biz çok abi .. bu senin anlıcağın dilden burda olayın tek muhattabı benim her şeyi ben biliyorum olayda bizzat gerçeklerin peşine düşen kişide benim ve İsmail Başkan biz olayın asıl kahramanlarıyız bu yeni gelen vatandaş kurucu diye istediği gibi gelip gitmesi Ekrem başkanın emeklerini Cengize devreden kişinin de kim olduğunu hepimiz biliyoruz size son ihtarım konuyu kapatın zararlı çıkmayın uzatmayın Konu açarsam elimdeki ssler ile birlikte burda madara olursunuz sakın ha dc gelipde abicilik yapmayın benim hayatım sizin gibileri tımar etmekle geçti ve bunun bedelinide ödemiş bir insanım tehdit etmeyin yapabiliyorsanız buyrun gelin yapın. Kendinize gelin parti işlerinize bakın.
Oha valla ben biseyler söyledim ama böyle değil dinlemek isteyen varsa dinleteyim sjdjjssj benim söylediklerimi söyle sen niye ekleme yapıyorsunAz önce dc den özel olarak 2 ses kaydı sinirli bir şekilde burda laf ettğin adamlara küfür ettin mesajda yazılı olarak küfür ettin isteyene konum atarım gelsin gelmeyenin dedin. Abimisin sen biz çok abi .. bu senin anlıcağın dilden burda olayın tek muhattabı benim her şeyi ben biliyorum olayda bizzat gerçeklerin peşine düşen kişide benim ve İsmail Başkan biz olayın asıl kahramanlarıyız bu yeni gelen vatandaş kurucu diye istediği gibi gelip gitmesi Ekrem başkanın emeklerini Cengize devreden kişinin de kim olduğunu hepimiz biliyoruz size son ihtarım konuyu kapatın zararlı çıkmayın uzatmayın Konu açarsam elimdeki ssler ile birlikte burda madara olursunuz sakın ha dc gelipde abicilik yapmayın benim hayatım sizin gibileri tımar etmekle geçti ve bunun bedelinide ödemiş bir insanım tehdit etmeyin yapabiliyorsanız buyrun gelin yapın. Kendinize gelin parti işlerinize bakın.
Jsjsjsjjshd avni bizi tinlayan yok koparabildigini kopar nsnsjsBxxbbxbbdb fırsatçılık had safhada
Dc deki ss ve küfürler ile yaramaz. Başkanonline sorumlu degıldır. O yuzden Cengiz rahatta.Az önce dc den özel olarak 2 ses kaydı sinirli bir şekilde burda laf ettğin adamlara küfür ettin mesajda yazılı olarak küfür ettin isteyene konum atarım gelsin gelmeyenin dedin. Abimisin sen biz çok abi .. bu senin anlıcağın dilden burda olayın tek muhattabı benim her şeyi ben biliyorum olayda bizzat gerçeklerin peşine düşen kişide benim ve İsmail Başkan biz olayın asıl kahramanlarıyız bu yeni gelen vatandaş kurucu diye istediği gibi gelip gitmesi Ekrem başkanın emeklerini Cengize devreden kişinin de kim olduğunu hepimiz biliyoruz size son ihtarım konuyu kapatın zararlı çıkmayın uzatmayın Konu açarsam elimdeki ssler ile birlikte burda madara olursunuz sakın ha dc gelipde abicilik yapmayın benim hayatım sizin gibileri tımar etmekle geçti ve bunun bedelinide ödemiş bir insanım tehdit etmeyin yapabiliyorsanız buyrun gelin yapın. Kendinize gelin parti işlerinize bakın.
Hdhdhdh beni çok tınlarlar hdhshJsjsjsjjshd avni bizi tinlayan yok koparabildigini kopar nsnsjs
aklsjdkajsfksfklsaf bende rahatım kadir o yüzden sana hergün bi ton laf sayıyorum kjlasdkljsafkljsdgkjdsklgdsgDc deki ss ve küfürler ile yaramaz. Başkanonline sorumlu degıldır. O yuzden Cengiz rahatta.
Başkan onlıne ile bi amacım yok kendisini sütten çıkmış ak kaşık zannetmesin burda başka arkada başka konuşmasın diye. Gece sesde bana söyledikleri kulağımda kendiside biliyor ceyhun ile birlikte. Sende rahatına bak onun gibi tamam benle de muhatap olmaDc deki ss ve küfürler ile yaramaz. Başkanonline sorumlu degıldır. O yuzden Cengiz rahatta.
Dün özür diliyordun bugün gene küfür. Asena var bilirsin sahne sanatları yapıyor senin gibiOha valla ben biseyler söyledim ama böyle değil dinlemek isteyen varsa dinleteyim sjdjjssj benim söylediklerimi söyle sen niye ekleme yapıyorsun
Hata bende ki size insanlık yaptım Artık zaten hiç bisey hak etmiyorsunuzBaşkan onlıne ile bi amacım yok kendisini sütten çıkmış ak kaşık zannetmesin burda başka arkada başka konuşmasın diye. Gece sesde bana söyledikleri kulağımda kendiside biliyor ceyhun ile birlikte. Sende rahatına bak onun gibi tamam benle de muhatap olma
Benım sana sandıklarımız nıe soylemıon sjsjs,aklsjdkajsfksfklsaf bende rahatım kadir o yüzden sana hergün bi ton laf sayıyorum kjlasdkljsafkljsdgkjdsklgdsg