İlkeleri Unutulan Bir Yolda Devam Edemem ❗️ (6 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ceyhun995

Her Daim Azerbaycan Türk Birliği
Vatandaş
Ben dün cengoya da dedim bu konuları forum içerisinden devam ettirmek yanlış.

asıl işi arka planda kendi aranızda halletmeniz lazım burada değil
Zaten halledildi de. Şimdi konuya müdahil olanlar forum da yok. Konuyu bilmeyen yalnış duyan ve bilenler gelmiş forumda hepsi savcılık iddianamesi gibi yazıyorlar. Bilmek isteyen bana yazsın herkese kanıtlı şekilde göndereyim yok. Demek ki, konuyu bilmek değil niyyet

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Bunu söyleyen sen neredesin neden partide değilsin Siz neden ajan olarak partilere girdiniz veya sizi kim gönderdi bulunmadığın bir parti içinde olmadığın bir partide senin konuşmaya ne hakkın var
Ajanlık gibi saçma sapan suçlamalarla gerçekleri çarpıtamazsın. Bu partiye kimse beni göndermedi kimin icin geldigimi herkes biliyor 👍🏻

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Zaten halledildi de. Şimdi konuya müdahil olanlar forum da yok. Konuyu bilmeyen yalnış duyan ve bilenler gelmiş forumda hepsi savcılık iddianamesi gibi yazıyorlar. Bilmek isteyen bana yazsın herkese kanıtlı şekilde göndereyim yok. Demek ki, konuyu bilmek değil niyyet
Arkadan anlatmaya gerek yok anlat

Metin Palas

Fikirlere kurşun işlemez 😀
Yasaklı Üye
Vatandaş
cengizde bu potansiyel varken kanıta gerek yok gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...