Haddini aşma beni abilerine sonra şikayet ediyorsun seninle birebir konuşmuşlugum yokYok bu özürde dilemiyor level atlamış
Si..tir olun gidin küfür değil arkadaşlar iltifat haberiniz olsunCem cem Keşke o küfür olsaydı
Halledildi dediğin şeyin üstü örtülmüş meseleler olduğunu gayet iyi biliyorum. Ben burada açık ve net konuşuyorum saklayacak bir şeyim yok. Eğer bir şey söyleyeceksen açıkça burada söyle özelden mesaj göndermene gerek yokArkandan niye ? Kim anlatmış ? Diyorum halledildi dün seslide. Neyi anlatayım sen bilmek istiyorsan özelden yazayım haberin olsun. Daha ne
Bunlar böyle eskisi gibi ama bu sefer baş kaldırmıyorlarNiye gizlimiz saklımız mı var herkes öğrensin
kardeşim 1 ay dinlen senSi..tir olun gidin küfür değil arkadaşlar iltifat haberiniz olsun
Kdkslsşsşsş o kadar küfür ettikten sonra saygımı bozmayınca bi sinirlendin sen sonra gidip İsmail’den numaramı alıp beni aradın yalan sa yalan de sen seversin yalanıHaddini aşma beni abilerine sonra şikayet ediyorsun seninle birebir konuşmuşlugum yok
Gerçekler bir bir ortaya çıkıyor yani...Kdkslsşsşsş o kadar küfür ettikten sonra saygımı bozmayınca bi sinirlendin sen sonra gidip İsmail’den numaramı alıp beni aradın yalan sa yalan de sen seversin yalanı
Korktum cvp vermedim sjsjsjsKdkslsşsşsş o kadar küfür ettikten sonra saygımı bozmayınca bi sinirlendin sen sonra gidip İsmail’den numaramı alıp beni aradın yalan sa yalan de sen seversin yalanı
Senin adama olan güvensizliğin söyleyen de yokYa @CB36 yeni geldi haberi bile yok, ondan önce yönetimde kim vardı kim yoktu bilmiyordu bile onun zamanında olan kimse partide yok insaf yahu insaf. Gelit gelmez adamın üstüne gidip üst perdeden konuşmuş linç etmeye kalmışsınız bunu niye söyleyen yok ?
Ooo bu daha hiç bişey gerektiği yerde ve zamanda konuşuruz inşallah değilmi msb avcısı cengizGerçekler bir bir ortaya çıkıyor yani...
Bak yeme riskiS......ir olun gidin iltifat gibi bir hakaret Partiden çıkış bile ayrıcalıklı
Oooo çok güzel açık alanda konuşalım o zaman onlarıdaOoo bu daha hiç bişey gerektiği yerde ve zamanda konuşuruz inşallah değilmi msb avcısı cengiz
eymenle iso biraz dinlensinBak yeme riski
Yada ne diyeceğini bildiğimden seni tiye almadımKorktum cvp vermedim sjsjsjs
Bdbdbdb bencedeeymenle iso biraz dinlensin