İradenin Gaspı (4 Kişi İçeride)

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Altın Ok sayesinde burada kişniyorlar işte
Yanlış anlamada abi, altın okun üstünde milli gençliğin çok emeği var. Bunu bilerek konuş lütfen. Herşeyi makam mevki olarak algılama. Bizi gkb veya milletvekili yapman başarı değil. Zaten emin ol sadece sizin sayenizde de olmadı bunlar. Sizden ne makam ne de mevki istedik. (Kendi şahsıma konuşuyorum.) Saygımızı koruyoruz ama mümkün mertebe bozulmasın bu saygı. Bozmayalım saygımızı yani. Hele ki ben... 😌

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Yanlış anlamada abi, altın okun üstünde milli gençliğin çok emeği var. Bunu bilerek konuş lütfen. Herşeyi makam mevki olarak algılama. Bizi gkb veya milletvekili yapman başarı değil. Zaten emin ol sadece sizin sayenizde de olmadı bunlar. Sizden ne makam ne de mevki istedik. (Kendi şahsıma konuşuyorum.) Saygımızı koruyoruz ama mümkün mertebe bozulmasın bu saygı. Bozmayalım saygımızı yani. Hele ki ben... 😌
2 kg da domates lazım

Ceyhatu Han

Üye
Vatandaş
Son saatlerde yaşanan gelişmeleri meclis olarak kuşkuyla takip etmekteyiz.

Orduya gerçek iradenin top, tüfek ve komutan olmadığını göstermek, iradenin her zaman topun tüfeğin önünde olduğunu göstermek amacıyla,

İRADESİNE SAHİP ÇIKMAK İSTEYEN TUM OYUNCULARI;

-Oyun içerisinde eylem yapmaya davet ediyorum.

* Oyun içerisinde chat yapılabilecek tüm alanlar iradesine sahip çıkmak isteyen herkes tarafından rehin alınmalı.
*Tüm vali, belediye başkanı ve milletvekillerini duyur atmaya davet ediyorum.

Unutmayın: Halkın iradesinin önünde hiç kimse duramaz!

Meclis başkanı
İroninin böylesi. Bu lafları söyleyen de profilinde Darbeci Oyun Başkanı yazan birisi. Tutuk siyasetin rahmetli Kemal Sunalın Zübük filmindeki siyasetiyle aynı. Menfatin geteği darbe savunursun darbe yaparsın haklı olursun, şimdi de darbeye karşı olursun nasık iş ?

Berat Koto

Demokratik Cumhuriyet Kurucusu ve Başkanı
Vatandaş
İroninin böylesi. Bu lafları söyleyen de profilinde Darbeci Oyun Başkanı yazan birisi. Tutuk siyasetin rahmetli Kemal Sunalın Zübük filmindeki siyasetiyle aynı. Menfatin geteği darbe savunursun darbe yaparsın haklı olursun, şimdi de darbeye karşı olursun nasık iş ?
O gün darbe gerekliyse bugün darbe gerekli değildir bir yerdeki acılarınızı bırakın bugüne odaklanın.