Yok yok emirhan nerdeeKendinden yaşça büyük insana hakaret etmek ne kadar etiktir Allah aşkına ortalıkta ekonomi bakaniyim diye naralar atıyorsun 2 gram utanman varsa istifa edersin
Yok yok emirhan nerdeeKendinden yaşça büyük insana hakaret etmek ne kadar etiktir Allah aşkına ortalıkta ekonomi bakaniyim diye naralar atıyorsun 2 gram utanman varsa istifa edersin
Bu işine gelmediği gibi davranmış halinse iyi ki işine geldiği gibi davranmamışsınişime geldiği gibi davransaydım bu işler böyle olmazdı sizin gibi yapamam ben
Benim elimde ss ler varda nasıl adam çektiğinize dair zamanı gelince görürsün onlarıda adamlar size gelmek istemeyince ne dedikleriniz o yüzden karıştırma oraları senBu işine gelmediği gibi davranmış halinse iyi ki işine geldiği gibi davranmamışsın
Sadece gerçeklerBenim elimde ss ler varda nasıl adam çektiğinize dair zamanı gelince görürsün onlarıda adamlar size gelmek istemeyince ne dedikleriniz o yüzden karıştırma oraları sen
Sen ne önce bana terbiyesiz dedinya onu acıkla ?Yok yok emirhan nerdee
Ne diyormusuz itham atma söyleBenim elimde ss ler varda nasıl adam çektiğinize dair zamanı gelince görürsün onlarıda adamlar size gelmek istemeyince ne dedikleriniz o yüzden karıştırma oraları sen
Zamanı gelince öğrenirsiniz şuan zamanı değilNe diyormusuz itham atma söyle
olayı anlattım be canım benimde elimde ss ler var nasıl adam çektiğinize dair rahatta kal senBenim elimde ss ler varda nasıl adam çektiğinize dair zamanı gelince görürsün onlarıda adamlar size gelmek istemeyince ne dedikleriniz o yüzden karıştırma oraları sen
Bidahaki geldiğinde söyle hangi isimle gelirsin bilemem vipin lafını yapmam sanaSadece gerçekler
Büyük mesut adlı başkana o kadar laf söylüyordun aynı davranışı sen gösterdin bravo tam senlik performansBidahaki geldiğinde söyle hangi isimle gelirsin bilemem vipin lafını yapmam sana
Aa senin eline su dökemeyiz deme öyle şeylerBüyük mesut adlı başkana o kadar laf söylüyordun aynı davranışı sen gösterdin bravo tam senlik performans
Sen ne anlatıyon bu nasıl bir yüzsüzlük ya iftiralarınız amma arttıya gördük şuan kim nerde kim nerde yazıkatmayalım be ahmet yada biz bu seviyeye düşemeyiz boşver zamanı
Bırak bizi ihanet etti sansınlar oyundaki başarımız bile tokat gibi cevap oluyor kendilerine fazla laf edip kendimizi yormaya değmezSen ne anlatıyon bu nasıl bir yüzsüzlük ya iftiralarınız amma arttıya gördük şuan kim nerde kim nerde yazık
Ben hiçbir zaman böyle bir davranış yapmadım yapmamAa senin eline su dökemeyiz deme öyle şeyler
Ben sana neden aldım diye sormadım zaten okuyabiliyorsanKi sana hiç bir zaman al demedim alma demişliğim var sen aldın almasaydın kardeşim
Hepte sormadan aldım sana ama hiç bi zamanda lafını etmedim unutmaaKi sana hiç bir zaman al demedim alma demişliğim var sen aldın almasaydın kardeşim
Şuan fragman izliyor olabilirsinBırak bizi ihanet etti sansınlar oyundaki başarımız bile tokat gibi cevap oluyor kendilerine fazla laf edip kendimizi yormaya değmez
ya ne konusuyorsun Allah askına 6 aydır. yaptığım puanın 2virgül 1ini yap sonra gel karsıma ne fragmanından bahsediyorsun birde ucu açık iftiralar duyurular atıyorsunuz . bu kadar basitsiniz işte.Şuan fragman izliyor olabilirsin