Ivep yalnız değildir (2 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Emirhan'
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ahmett EROL

Tecrübeli Üye
45. Dönem Oyun Başkanı
ya ne konusuyorsun Allah askına 6 aydır. yaptığım puanın 2virgül 1ini yap sonra gel karsıma ne fragmanından bahsediyorsun birde ucu açık iftiralar duyurular atıyorsunuz . bu kadar basitsiniz işte.
Senin kadar olamadım ayhan bey malesef yapı meselesi geçmişi hatırlamanı tavsiye ederim 😅 ha bide ağzından puan lafı düşmüyor bravo büyük başarı 👏 hiç değilse her önüme geleni raporlamıyorum

Mete Deniz

Saltanat Partisi Genel Başkanı 👑
Vatandaş
Tartışmanızı bölüyorum arkadaşlar özür dilerim ama Aydınlık Ve Demokrasi parti yetkilisi arkadaşlar, parti içerisindeki arkadaşlarınızı başka parti üyelerine mesaj atarak parti davetinde bulunmamaları konusunda uyararak, bunun oyun içerisinde etik olmadığını bildirirseniz sevinirim. Buraya ekran görüntüsü atmak istemiyorum, iletişime geçerseniz ekran görüntüleri de iletebilirim teşekkürler.

B

BERKAY BEYOĞLU

Ziyaretçi
Kuklacıyla kuklası yine şhow peşinde benim eskitdiğim koltuğa talipsiniz sizede o layık zaten siz işinize bakın işiniz çok çünkü 😃

En önemli işiniz olmayan şeyleri anlatıp duyar kasamanız burda çok durmayın gidin biraz daha kötükeyin 😉

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Senin kadar olamadım ayhan bey malesef yapı meselesi geçmişi hatırlamanı tavsiye ederim 😅 ha bide ağzından puan lafı düşmüyor bravo büyük başarı 👏 hiç değilse her önüme geleni raporlamıyorum
Altıntı kelimeler çok güzelmiş ya :D ben kendimi övmem yaptıklarım ortadadır yapacaklarımıda bekleyin ve görün .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...