Film olsan ne yazarŞuan fragman izliyor olabilirsin
Senin kadar olamadım ayhan bey malesef yapı meselesi geçmişi hatırlamanı tavsiye ederim ha bide ağzından puan lafı düşmüyor bravo büyük başarı hiç değilse her önüme geleni raporlamıyorumya ne konusuyorsun Allah askına 6 aydır. yaptığım puanın 2virgül 1ini yap sonra gel karsıma ne fragmanından bahsediyorsun birde ucu açık iftiralar duyurular atıyorsunuz . bu kadar basitsiniz işte.
İzleyip görürsün sana en önden bilet alacağımFilm olsan ne yazar
Merak etme diktatörünüz pardon lideriniz gibi lafını etmemİzleyip görürsün sana en önden bilet alacağım
Filmin adı ne hazıra konmak mıİzleyip görürsün sana en önden bilet alacağım
Ekli dosyayı görüntüle 1000079154.mp4Filmin adı ne hazıra konmak mı
Tabi sen geçmişi bilmediğin için konuşması kolayFilmin adı ne hazıra konmak mı
ahmet boşver insanların ağzı torba değil büzemiyorsun ki kendisininde ne dediğini biliyoruz “abi siz haklısınız ben sizinleyim” vekilliği düşünce gard aldı acaba kaç vip için gitti meraktayım .dTabi sen geçmişi bilmediğin için konuşması kolay
kötülemek sizin işiniz sanki onunda ss leri geliyorKuklacıyla kuklası yine şhow peşinde benim eskitdiğim koltuğa talipsiniz sizede o layık zaten siz işinize bakın işiniz çok çünkü
En önemli işiniz olmayan şeyleri anlatıp duyar kasamanız burda çok durmayın gidin biraz daha kötükeyin
Altıntı kelimeler çok güzelmiş ya ben kendimi övmem yaptıklarım ortadadır yapacaklarımıda bekleyin ve görün .Senin kadar olamadım ayhan bey malesef yapı meselesi geçmişi hatırlamanı tavsiye ederim ha bide ağzından puan lafı düşmüyor bravo büyük başarı hiç değilse her önüme geleni raporlamıyorum
Peki senin hakkınmıydı o koltuk acaba ?. onu sorgulamak lazım birde koltuğa meraklı değilim demesi cuk oturması ayrı bir komik olduayrıca hangi eski koltuk canım kaç gün oturdun aldösödöwlld
güven kalmadı ne yapalım, alan darbeyi vurup gidiyorPeki senin hakkınmıydı o koltuk acaba ?. onu sorgulamak lazım birde koltuğa meraklı değilim demesi cuk oturması ayrı bir komik oldu
Aynen hiç övmezsinAltıntı kelimeler çok güzelmiş ya ben kendimi övmem yaptıklarım ortadadır yapacaklarımıda bekleyin ve görün .
Bu sadece fragman filmin tamamını buradan silinince hepimiz göreceğizŞuan fragman izliyor olabilirsin
hmm tekrardan silinip herkese her şeyi anlatmada yine haram falan eder sonra birileri hakkını .dBu sadece fragman filmin tamamını buradan silinince hepimiz göreceğiz