Birine bir şey anlatıyorsam ve bu konu seninle ilgili değilse senin üzerine vazife değildirhmm tekrardan silinip herkese her şeyi anlatmada yine haram falan eder sonra birileri hakkını .d
Birine bir şey anlatıyorsam ve bu konu seninle ilgili değilse senin üzerine vazife değildirhmm tekrardan silinip herkese her şeyi anlatmada yine haram falan eder sonra birileri hakkını .d
Bizim içimizi veya içimizden birisini anlatıyorsan önemliydi zaten artık önemli değilBirine bir şey anlatıyorsam ve bu konu seninle ilgili değilse senin üzerine vazife değildir
Ayhan abi ile ilgiliydi onun da haberi vardı o konuda helalleştik sonrasında arkadaş karıştırdı o konuyu bu bir ikincisi artık önemli değil ise ısıtıp ısıtıp önüme koymayınBizim içimizi veya içimizden birisini anlatıyorsan önemliydi zaten artık önemli değil
Sen bak mvlik gidiyoİvep Her Zaman Kalitelidir Küçük İnsanlar Konuşur Büyük İnsanlar Konuşulur @Ahmet Erol Başkan Gibi Başkandir Konuşma Değil Çalışma Yaparız
İyi bak kim adam satmış kim satmamış bu benim hareketlerim iyi bakBiz MV yada başkan olmak için oynamıyoruz çokta birşey degismiyor onları olunca önemli olan adam satmamakla olur şuan sizin karalama yapmaktan başka birşey yok sadece
Güzel konuşma da farkındaysan benim kurduğum partidesinTamam neyi ispatlıyorsunuz yani böyle yaparak kimse sizi zorla getirmedi yada zorla koymadı bu partiye oyuna işinize gelmiyorsa yada uymuyorsa başka parti arayabilirsiniz örnek nasıl sen beni özelden davet edip bize katıl dedinse sizin partinizde bana uymuyor diyerek katılmadım yani demem o ki işinize gelmeyen bir yerde olmasınız başka partide yada parti kurarsınız bu kadar basit onu bunu karalamak ile elinize birşey geçmez dostum sadece oyunu kaos ve eğlenceden çıkarırsınız oyun bu fazla takılmayın gerçek hayatta ki siyasi liderlerinden örnek alın herkes arkasından küfür ediyor ama yan yana gelince düşman demez kimse
Tamam neyi ispatlıyorsunuz yani böyle yaparak kimse sizi zorla getirmedi yada zorla koymadı bu partiye oyuna işinize gelmiyorsa yada uymuyorsa başka parti arayabilirsiniz örnek nasıl sen beni özelden davet edip bize katıl dedinse sizin partinizde bana uymuyor diyerek katılmadım yani demem o ki işinize gelmeyen bir yerde olmasınız başka partide yada parti kurarsınız bu kadar basit onu bunu karalamak ile elinize birşey geçmez dostum sadece oyunu kaos ve eğlenceden çıkarırsınız oyun bu fazla takılmayın gerçek hayatta ki siyasi liderlerinden örnek alın herkes arkasından küfür ediyor ama yan yana gelince düşman demez kimse
Kral bulunduğun parti hakkında bilgin yoksa yorum yapmamanı tavsiye ederimSenin kurduğun parti ise neden partini bir başkasına bıraktin yada devr ettin sana zorla mi yaptirdilar bunu kendin istedin kendin yaptın maşallah herkes diyor bu partiyi ben kurdum diye bende parti kurdum tek kurdum kimseyle kurmadım parayı verdim kurdum yetersiz üyelikten kapandı yani benim partimi o kurdum bu kurdum deme gibi şansı yok