Kamuoyuna Duyuru 📣 (5 Kişi İçeride)

Katliamm

🇹🇷HAVA KUVVETLERİ KOMUTANİ🇹🇷
Vatandaş
Estağfurullah ben asla benim partim muhabbeti yapmadım yükselen bizim partimiz hep birlikte çalışıyoruz yerimiz belli yurdumuz belli ama bir gün ayrı partinin başkanı olmaya niyet edersem de kendime ait bir partinin ismi ile bulunurum bana ait olmayan isim de bir parti kurmam gıcıklığına da olsa
Ama gıcık oldun demi 😂😂😂

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Çoğul konuşarak inşallah defalarca millete sövüp sonra tekrar hiç birşey olmamış gibi yanlayan parti başkanınıda kastetmişsindir. Zira Sinan sevim konusunda gururunuzu gördük 😂
Vallahi kaf anlama kısmın biraz sıkıntı yoksa anlatırdım olanları eee ne zaman açıyorsunuz yeni ittifakın konusunu

Logo kısmında yardım edebilirim isterseniz

EKREM

Büyük MUŞ Cumhuriyeti 🇹🇷
53. Dönem Oyun Başkanı
Vallahi kaf anlama kısmın biraz sıkıntı yoksa anlatırdım olanları eee ne zaman açıyorsunuz yeni ittifakın konusunu

Logo kısmında yardım edebilirim isterseniz
Valla bende senin yazdığından birşey anlamadım yoksa iletişim kurmaya devam ederdim.
Logo için de teşekkür ederim paint'e ihtiyaç duyarsam yiğenlerimden yardım alırım size gerek yok :)

Abuzeyt

Aktif Üye
53. Dönem Oyun Başkanı
Kimden isteyelim sebden mi iyi davranıp ihanet eden ekremden mi 8 kişilik sesli sohbette herkesin içinde söylediklerini inkar eden Mustafa çevikten mi ?

Geçmişi unutmuyorum abuzeyt senden unutma kfkfkf
Aynen Mustafa’ya iftira atıp karşınıza almak için demediniz kalmayan sizleri de unutmadık merak etme ayrıca eceme yapmadığınız mı konuşalım nerden başlayalım doldandırıcı değiniz Ecem kadar delikanlı davransanız yeterli olacak diyeceğim de neyse bu konuları konuşmak istersen uzun uzun konuşurum dert etme yada iftira ettiğiniz fersah abiye işine kadar düştüğünüzü mü yeter dedikçe yaptıklarınız aklıma geliyor sana benzedi uzun yazıyor diyecekler diye şimdilik burda bırakıyorum yüzüm burda anlım ak

Ayrıca uzun yazdım diye seni ciddiye aldığımdan değil konuları bilmediğini bildiğim için yazıyorum kitabın üzerini okuyorsun detayını değil

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Aynen Mustafa’ya iftira atıp karşınıza almak için demediniz kalmayan sizleri de unutmadık merak etme ayrıca eceme yapmadığınız mı konuşalım nerden başlayalım doldandırıcı değiniz Ecem kadar delikanlı davransanız yeterli olacak diyeceğim de neyse bu konuları konuşmak istersen uzun uzun konuşurum dert etme yada iftira ettiğiniz fersah abiye işine kadar düştüğünüzü mü yeter dedikçe yaptıklarınız aklıma geliyor sana benzedi uzun yazıyor diyecekler diye şimdilik burda bırakıyorum yüzüm burda anlım ak

Ayrıca uzun yazdım diye seni ciddiye aldığımdan değil konuları bilmediğini bildiğim için yazıyorum kitabın üzerini okuyorsun detayını değil
Konuların içindeydim o sesli sohbette bende vardım gelip evet öyleydi diyip iki gün sonra karşıya geçip ben öyle söylemedim dedi beni ilgilendirmez mevzu banane kiç ne vermişse vermiş ben olanı söylüyorum. 8 kişinin içinde Oğuzhan ona iki defa tekrarladı soruyu evet öyleydi dedi konuştun bir süre geçti karşıya gitti ve hayır öyle bir şey yoktu dedi ben kulaklarım ile duydum ve gayet net hatırlıyorum birçok şahit var sadece ben değildim demem o ki dünya bu kadar hızlı dönmüyor 😂