Herkes ne olduğunu anladı. Partine gelip aynı muameleyi bana da yaparsan seni ob adayı yaparım tammSeninkilerin yanında hiç kalır![]()

Herkes ne olduğunu anladı. Partine gelip aynı muameleyi bana da yaparsan seni ob adayı yaparım tammSeninkilerin yanında hiç kalır![]()
Sana yagmurlu havada su yok. . .Herkes ne olduğunu anladı. Partine gelip aynı muameleyi bana da yaparsan seni ob adayı yaparım tamm![]()
Tüh beeeS
Sana yagmurlu havada su yok. . .
Bro sen anca gelir bizim bağda erik toplarsınO benim problemim. Canım çok sıkılırsa gelir partini elinden alırım toparlarım rahat ol sen babayiğit![]()
Bigboss sende yine 5 tane var bende sürpriz olsun 1 tane varBenim 5 taşım var kırmızı bunu gönderemiyoruz değil mi
Abartma amcaoğluO benim problemim. Canım çok sıkılırsa gelir partini elinden alırım toparlarım rahat ol sen babayiğit![]()
Bence taşların sıfırlanması önerisi yanlış bir düşünce.Kırmızı taş konusundaki öneriyi destekliyorum.
Ancak sistemin adil olması için; hesaplardaki tüm kırmızı taşların silinmesi veya cüzi bir miktar para ödülüyle sıfırlanması gerekir.
Bu sıfırlanma ile önceki dönemlere ait tartışmalar da tamamen adilane şekilde kapanmış olur.
Ayrıca sınırlı ve sayısı bilinen bir kırmızı taş dünyası yönetimin istediğini daha iyi sağlayacaktır. @BaşkanOnline
Taş sıfırlanmıyor sıralama sıfırlanıyorBence taşların sıfırlanması önerisi yanlış bir düşünce.
O zaman her dönem sonu yeşil taş ve oyun paraları da sıfırlansın.
Kimse kimseye o kırmızı taşları zorla harcatmadı.
@BaşkanOnlineKırmızı taş şehirde patladıysa bireysel olarak kullanılması da bu kurallara ek olarak eklenebilir aynı şehirdeki değeriyle paralel biçimde bireysel olarak oyun parasına da çevirebilsek güzel olabilir. @BaşkanOnline
Dündar taş sıfırlansın demiş ama.Taş sıfırlanmıyor sıralama sıfırlanıyor