KIRMIZI TAŞLARIN İŞLEVİNDE DEĞİŞİKLİK HK. (3 Kişi İçeride)

Kaan Yüksel

Yeniden Doğuş🌄
39. Dönem Oyun Başkanı
Bence kırmızı taşa sahip oyuncular değil de kırmızı taş partiye bağışlanabilsin.
Bu şekilde olursa partinin kırmızı taş sayısı etki eder parti kırmızı taş sıralamasına ve oy değerleri biraz daha aşağıya çekilip sıraya göre oy katsayısı partilere verilebileceğini ve mantıklı bir işleyiş olacağını düşünüyorum.
Ve maaşlara da kırmızı taş eklenmeli.
@BaşkanOnline

Son düzenleme:

EMRAH

Üye
Vatandaş
Kazanan oyuncular kırmızı taşlari partiye aktarsin kırmızı taşlar partide biriksin parti kasası gibi parti kırmızı taş kasası partiye eklenebilir

Dündar

A D İ N - İnsanı insan yapan edeptir.
Vatandaş
Kırmızı taş konusundaki öneriyi destekliyorum.
Ancak sistemin adil olması için; hesaplardaki tüm kırmızı taşların silinmesi veya cüzi bir miktar para ödülüyle sıfırlanması gerekir.
Bu sıfırlanma ile önceki dönemlere ait tartışmalar da tamamen adilane şekilde kapanmış olur.

Ayrıca sınırlı ve sayısı bilinen bir kırmızı taş dünyası yönetimin istediğini daha iyi sağlayacaktır. @BaşkanOnline

Kaan Yüksel

Yeniden Doğuş🌄
39. Dönem Oyun Başkanı
Kırmızı taş konusundaki öneriyi destekliyorum.
Ancak sistemin adil olması için; hesaplardaki tüm kırmızı taşların silinmesi veya cüzi bir miktar para ödülüyle sıfırlanması gerekir.
Bu sıfırlanma ile önceki dönemlere ait tartışmalar da tamamen adilane şekilde kapanmış olur.

Ayrıca sınırlı ve sayısı bilinen bir kırmızı taş dünyası yönetimin istediğini daha iyi sağlayacaktır. @BaşkanOnline
Bence taşların sıfırlanması önerisi yanlış bir düşünce.
O zaman her dönem sonu yeşil taş ve oyun paraları da sıfırlansın.
Kimse kimseye o kırmızı taşları zorla harcatmadı.