Dagitilmicak dediler ya aga acıklamaları okunuyor mu sen sadece kat sayı olarak düşüncen orayı genel sıralama ödülü hariç ödülüne yok dendiHocam bu şehir kasasında ki para bu ay güncellenmedi sanırım geçen ay yatırılan taşlar paralar kasalara dağıtıldı mı? Şehir kasasında ki para gün geçtikçe azalıp sıfırlanıyor belli bir yerden sonra puan kasmayı zorlaştırıyor
Ediyorsunuz.Biz tehdit etmiyoruz sadece sevdiğimiz bu platformu duruyoruz
@BaşkanOnline hocam bu konu icin ne düşünüyorsunuzBencede oy sayısı arttirilmali ve bi uyenin aylik parti kasasina attigi limit 250m biraz az bence basilan kirmizi taş basina belli bir oranda parti kasasina para gecebilir bu durum kirmizi tasi dahada degerli kılır
Sende mi taş çoktur bende mi senceO sırada Kırmızı Taş Harcamayan ben![]()
Biz bu tartışılsın istiyoruz zaten,@BaşkanOnline hocam bu konu icin ne düşünüyorsunuz
Kaç Taş var sendeSende mi taş çoktur bende mi sence![]()
Ben olsam eksik söylerim sürpriz olsunKaç Taş var sende
Hocam neden sert tepki veriyorsunuz anlamadım ama hesaba yatacak mı demedim şehir kasasına yatacak mı dedimYatırılmayacak Eren.
Var mı itiraz?
Oldukça mantıklı bence böylece kasaya para girermiş olacak ve üyelere daha fazla destek olunabilecekBencede oy sayısı arttirilmali ve bi uyenin aylik parti kasasina attigi limit 250m biraz az bence basilan kirmizi taş basina belli bir oranda parti kasasina para gecebilir bu durum kirmizi tasi dahada degerli kılır
Seçim oyunu değil mi kardeş bu oyun seçime katkı verilecek bi yenılık geliyor daha ne farmville mi oynuyon devamlı para kazancan birşey karşılındaHayatımda duyduğum saçma şey
Ben kendime ödül mü istedim Şehir kasasına yatacak mı diyorum anlamada sorun mu var?Dagitilmicak dediler ya aga acıklamaları okunuyor mu sen sadece kat sayı olarak düşüncen orayı genel sıralama ödülü hariç ödülüne yok dendi
Hocam bu şehir kasasında ki para bu ay güncellenmedi sanırım geçen ay yatırılan taşlar paralar kasalara dağıtıldı mı? Şehir kasasında ki para gün geçtikçe azalıp sıfırlanıyor belli bir yerden sonra puan kasmayı zorlaştırıyor
Ya Eksik söylediysemBen olsam eksik söylerim sürpriz olsun![]()
Kırmızı Taşları rakibe söylememk gerek
Şehir alanı zaten oyunun düzenini farklı boyuta getirmişti. Bu alana devasa paralar vermeye gerek yok bencede. Katsayı olması yeterli diye düşünüyorum.Şehir alanını bu şekilde kabul edenler diyerek yola devam ederiz,
Artık son raddeye geldik.
2 Nisanda net bir uyarı var bu alanla ilgili.
Yeter.
İlk sen söyle hadiKaç Taş var sende