KIRMIZI TAŞLARIN İŞLEVİNDE DEĞİŞİKLİK HK. (1 Kişi İçeride)

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Hocam bu şehir kasasında ki para bu ay güncellenmedi sanırım geçen ay yatırılan taşlar paralar kasalara dağıtıldı mı? Şehir kasasında ki para gün geçtikçe azalıp sıfırlanıyor belli bir yerden sonra puan kasmayı zorlaştırıyor
Dagitilmicak dediler ya aga acıklamaları okunuyor mu sen sadece kat sayı olarak düşüncen orayı genel sıralama ödülü hariç ödülüne yok dendi

ErenA

🫳 🐺
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Yatırılmayacak Eren.
Var mı itiraz?
Hocam neden sert tepki veriyorsunuz anlamadım ama hesaba yatacak mı demedim şehir kasasına yatacak mı dedim
IMG_8016.jpeg
Daha önce de söylediğim gibi Tiyatroya gitmek / Tiyatroya bağış yapmak aynı ücrette değil. Ya da diğer alanlar bu sebeplede şehir kasası belli bir yerden sonra azalıp sıfırlanıyor.

K A T L İ A M

🇹🇷HAVA KUVVETLERİ KOMUTANİ🇹🇷
Vatandaş
İllede para deniliyosa bence parti kasasina gitmeli yeni uyeler için herkesin hesabi iyi zaten hep ben hep ben olmaz😂

A M İ R A L

Milli Gençlik Parti Sözcüsü / Deniz K. K.
Vatandaş
Bencede oy sayısı arttirilmali ve bi uyenin aylik parti kasasina attigi limit 250m biraz az bence basilan kirmizi taş basina belli bir oranda parti kasasina para gecebilir bu durum kirmizi tasi dahada degerli kılır
Oldukça mantıklı bence böylece kasaya para girermiş olacak ve üyelere daha fazla destek olunabilecek

ErenA

🫳 🐺
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Dagitilmicak dediler ya aga acıklamaları okunuyor mu sen sadece kat sayı olarak düşüncen orayı genel sıralama ödülü hariç ödülüne yok dendi
Ben kendime ödül mü istedim Şehir kasasına yatacak mı diyorum anlamada sorun mu var?

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Hocam bu şehir kasasında ki para bu ay güncellenmedi sanırım geçen ay yatırılan taşlar paralar kasalara dağıtıldı mı? Şehir kasasında ki para gün geçtikçe azalıp sıfırlanıyor belli bir yerden sonra puan kasmayı zorlaştırıyor

Alakasız yere alakasız mesaj 😃
Tamam en çok senin fikrin var, her konu hakkında yorumun da var.

Buradan devam et.

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Şehir alanını bu şekilde kabul edenler diyerek yola devam ederiz,
Artık son raddeye geldik.
2 Nisanda net bir uyarı var bu alanla ilgili.
Yeter.
Şehir alanı zaten oyunun düzenini farklı boyuta getirmişti. Bu alana devasa paralar vermeye gerek yok bencede. Katsayı olması yeterli diye düşünüyorum.
Yani herkese bol keseden para vermek en başından beri hataydı diye yorumluyorum. Bende katılıyorum şehir alanına ödül verilmemesine