KIRMIZI TAŞLARIN İŞLEVİNDE DEĞİŞİKLİK HK. (2 Kişi İçeride)

TEVFİK AYGÜN

Yükselen Gençlik Partisi
Vatandaş
2 Nisandaki duyuru biliyor musunuz peki ?
Geri dönüşü sıralamadaki kişilere yeşil taş olarak oldu.
Sizin partinizin Şehir meselesiyle ilgili artık Oyun Yönetimi olarak son raddemizdeyiz.
Sonucu ağır olacak.
Her konuyu proveke etmeyin, amacı dısına cıkarmayın.
Şehir sıralaması,şehirdeki kişilere verilen sıralama ödüller verilmedi,onlar tamam duyuruyu biliyorum,genel sıralama ödülü verildi o da tamam,sadece şehir şirketlerine yapılan kırımızı taş konusundan bahsediyorum onlarla ilgili herhangi birşey olmadı.

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Ben kendime ödül mü istedim Şehir kasasına yatacak mı diyorum anlamada sorun mu var?
Hocam bu şehir kasasında ki para bu ay güncellenmedi sanırım geçen ay yatırılan taşlar paralar kasalara dağıtıldı mı? Şehir kasasında ki para gün geçtikçe azalıp sıfırlanıyor belli bir yerden sonra puan kasmayı zorlaştırıyor
Bunu yazmıssında sen de anlama anlatma sorunu var galiba

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Sayın yönetim tamamda herkesin aylardır topladığı üye başına yüzlerce taşı gitti oyun parası olarak taş başı 1mr dendi 200M e düştü verilmedi taşlar geri iade edilsin,gelecek aylarda partisine katkı yapar.Harcadigi taşların karşılığını almayıp taşları geri istemek suç mu?
Yatırım yapmasaydın kardeş. Yönetim ay başında yatırım yapılmasın boşuna, düzensizlik var değişiklik olacak dedi . Buna rağmen yaptıysan senin oyun bilmezliğin. Hatta aç gözlülüğün .
Bak ben taşlarını harcamadım 100 taşım hesabımda tertemiz duruyor

Son düzenleme:

ErenA

🫳 🐺
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Bu alanda senden başka kasan yok mu?
Bizimkiler niye bitmiyor, zaten normalden hızlı gidiyorsun. Dikkat et seyrek düşmesin
Evet hızlı kasıyorum hızlı gidiyor sanane muhattabım sen misin? Bu sorunu 2 ay önce söyledik zaten düzeltilecek denmişti şehir kasalarına para yatırılmamış görünüyor yatırılacak mı dedim her şeye atlama sen.

ErenA

🫳 🐺
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Hocam bu şehir kasasında ki para bu ay güncellenmedi sanırım geçen ay yatırılan taşlar paralar kasalara dağıtıldı mı? Şehir kasasında ki para gün geçtikçe azalıp sıfırlanıyor belli bir yerden sonra puan kasmayı zorlaştırıyor
Bunu yazmıssında sen de anlama anlatma sorunu var galiba
“KASALARA”

K A T L İ A M

🇹🇷HAVA KUVVETLERİ KOMUTANİ🇹🇷
Vatandaş
Yatırım yapmasaydın kardeş. Yönetim ay başında yatırım yapılmasın boşuna, düzensizlik var değişiklik olacak dedi . Buna rağmen yaptıysan senin oyun bilmezliğin. Hatta aç gözlülüğün .
Bak ben taşlarını harcamayın 100 taşım hesabımda tertemiz duruyor
Hakkariye bastigim 1 tasimi geri ver yedin bitirdin hakkariyi

TEVFİK AYGÜN

Yükselen Gençlik Partisi
Vatandaş
N
Madem üst perdeden konusuyoruz açıkca da uyaralaım
Parti Yöneticilerinizin ve üyelerinin yok oyuncu kalmayacak yok oyuncu gidecek tavrından sıkıldık.
Bizi tehdit ediyorsanız açıkca yapın, tehdit etmiyorsanız böyle yapmayın. @TEVFİK AYGÜN
Ne zaman böyle üst perdeden konuştum,tehdit etmedim sizi arkadaşlar başlık açtı dile getirdi hakkımızı aramak suçsa tamam, eğer istemeyen varsa zaten oyunda tutamayız bırakır gider diğer bütün ödüllerle ilgili herkes zaten bişey demedi kırmızı taş konusu netlik kazanmamıştı,+oy katsayısı ortaya çıkınca akıbetini sordum onda da önceki mesajlarınıza yatırılmayacağını yazmışsınız.

Berat Koto

Milli Savunma Bakanı
Vatandaş
Kırmızı taş şehirde patladıysa bireysel olarak kullanılması da bu kurallara ek olarak eklenebilir aynı şehirdeki değeriyle paralel biçimde bireysel olarak oyun parasına da çevirebilsek güzel olabilir. @BaşkanOnline

TEVFİK AYGÜN

Yükselen Gençlik Partisi
Vatandaş
Bak ben taşlarını harcamayın 100 taşım hesabımda tertemiz duruyor
Çok problem değil taşlar,yönetim vermesede olur sen konusma yeter bastığım halde senden fazla taşım var sen oyuna bak katsayı topla az laf çok iş tamam Kadir😉

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Çok problem değil taşlar,yönetim vermesede olur sen konusma yeter bastığım halde senden fazla taşım var sen oyuna bak katsayı topla az laf çok iş tamam Kadir😉
Sen konuşuyorsun da ne oluyor sanki. Hep boş. Safir rüzgar. Konuşmak için konuşuyorsun. Birde gelmiş tehdit ediyor güya ,bırakırız oyunu😃😃
Ee bırak bizene. Sanki çok bişe kaybetcez