Kıymetli oyuncular (1 Kişi İçeride)

Eneshcgl33

YÜKSELEN&MİLLİ GENÇLİK KURUCU VE PARTİ BAŞKANI
Vatandaş
Harbi sizin bu kaçıncı partiniz oldu kaç ay yürütebileceksiniz diğerleri max 1 ay sürdüde

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik Parti Parti Başkanı
Vatandaş
Arkadaşlar biz abuzeyt ile meselemizi hallettik. Rakip olabiliriz tamam ama bu konunun dillendirilmemesini her iki taraf için de rica ediyorum 🙏🏻

Eneshcgl33

YÜKSELEN&MİLLİ GENÇLİK KURUCU VE PARTİ BAŞKANI
Vatandaş
Sakladığım yok merak ediyorsan çok ulaşırsın bana söylerim
Ulaşamadığıma göre boş yapıyorsun demek boşuna bekleme de
Kisi kendinden bilir once ben ne yaptim bunlar bana nasil davraniyor diye dusunmeli anladin mi?
Doğru dedin kiral o yüzden sizin ağzınızdan konuşuyorum ki anlayın
Yoksa ben sizle muhatap öğğğkkkk kilo alıyorum da eğlenin diye neyse iş güç sahibi adamım bbyın yatıyorum
@ErenA bu abumabu bir ara senle dalaşa girdiya benden yardım istedi ne yapabilirim diyede buna bana birşey ver ne dediysen haklıymışsın sana saygım +33 artı
Eren>TüyenBaşkan

KATLİAM

Üye
Vatandaş

Yoksa ben sizle muhatap öğğğkkkk kilo alıyorum da eğlenin diye neyse iş güç sahibi adamım bbyın yatıyorum
@ErenA bu abumabu bir ara senle dalaşa girdiya benden yardım istedi ne yapabilirim diyede buna bana birşey ver ne dediysen haklıymışsın sana saygım +33 artı
Eren>TüyenBaşkan
Vay calismâyami basladin en son gece sabaha kadar seste abini ovuyodun 😅😅

ErenA

🫳
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı

Eren>TüyenBaşkan
Konu ne kim kime ne demiş benimle alakası ne anlamadım ama eyvallah 😄

A L İ G.

Üye
Vatandaş
Hiç bir zaman makam mevki peşinde koşmadım geçmişime bakarsan anlarsın hadi işine bak sen sen beni bilmesin abilerine sor onlar anlatır yaş al öyle gel az daha büyü beni tanırsın bu sözleri yazmasın zaten.şunu da ekleyelim bi birbirimizin arkasından her laf sayıp yüzüne geri dost olmadık sizi grupta görmüştük bir birine küfür edip geri dost oldunuz olduğunuzu sanıyorsunuz ama safa sanıyorsunuz en ufak bir çıkarda hepiniz bir birinizi satıyorsunuz az omurgalı olun.

Panel desen var ikili oynama var sizde ne yok arkadaşlar

Dedi makam için 2 parti kapatıp yg ye koşanlar

Zahir.

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş

Eren>TüyenBaşkan
Peki sen millet için ne dedin oyunda ne yaptın konuşalım mi