Ekoş şimdi kimin peşinde koşuyor acaba bak bak bakAbi benim abi kılıklı ablalarına söyle
Ekoş şimdi kimin peşinde koşuyor acaba bak bak bakAbi benim abi kılıklı ablalarına söyle
Senden kac yas büyük adabinla konusHmm ciddiye alınacak birimisin abilerin gelsin
Hic degismemissin hala ayni lavbalilikle geldin gidiyonEkoş şimdi kimin peşinde koşuyor acaba bak bak bak
Telegramda söylim istersen ban yemeylim hacıoğluEkoş şimdi kimin peşinde koşuyor acaba bak bak bak
Büyüklerime saygısızlık yapmam alçakça davranmadığı sürece beni bilen bilirSenden kac yas büyük adabinla konus
Ban niye yiyelim yahu nedir sakladığın hadi görelimTelegramda söylim istersen ban yemeylim hacıoğlu
Kisi kendinden bilir once ben ne yaptim bunlar bana nasil davraniyor diye dusunmeli anladin mi?Büyüklerime saygısızlık yapmam alçakça davranmadığı sürece beni bilen bilir
Sakladığım yok merak ediyorsan çok ulaşırsın bana söylerimBan niye yiyelim yahu nedir sakladığın hadi görelim
Sanki haciogluna demeniz lazimArkadaşlar biz abuzeyt ile meselemizi hallettik. Rakip olabiliriz tamam ama bu konunun dillendirilmemesini her iki taraf için de rica ediyorum![]()
O beni incitecek birşey yapmazSanki haciogluna demeniz lazim![]()
Ulaşamadığıma göre boş yapıyorsun demek boşuna bekleme deSakladığım yok merak ediyorsan çok ulaşırsın bana söylerim
Doğru dedin kiral o yüzden sizin ağzınızdan konuşuyorum ki anlayınKisi kendinden bilir once ben ne yaptim bunlar bana nasil davraniyor diye dusunmeli anladin mi?
Vay calismâyami basladin en son gece sabaha kadar seste abini ovuyodunUlaşamadığıma göre boş yapıyorsun demek boşuna bekleme de
Doğru dedin kiral o yüzden sizin ağzınızdan konuşuyorum ki anlayın
Yoksa ben sizle muhatap öğğğkkkk kilo alıyorum da eğlenin diye neyse iş güç sahibi adamım bbyın yatıyorum
@ErenA bu abumabu bir ara senle dalaşa girdiya benden yardım istedi ne yapabilirim diyede buna bana birşey ver ne dediysen haklıymışsın sana saygım +33 artı
Eren>TüyenBaşkan
Konu ne kim kime ne demiş benimle alakası ne anlamadım ama eyvallahUlaşamadığıma göre boş yapıyorsun demek boşuna bekleme de
Yoksa ben sizle muhatap öğğğkkkk kilo alıyorum da eğlenin diye neyse iş güç sahibi adamım bbyın yatıyorum
@ErenA bu abumabu bir ara senle dalaşa girdiya benden yardım istedi ne yapabilirim diyede buna bana birşey ver ne dediysen haklıymışsın sana saygım +33 artı
Eren>TüyenBaşkan
![]()
Panel desen var ikili oynama var sizde ne yok arkadaşlar
Dedi makam için 2 parti kapatıp yg ye koşanlar
Peki sen millet için ne dedin oyunda ne yaptın konuşalım miUlaşamadığıma göre boş yapıyorsun demek boşuna bekleme de
Eren>TüyenBaşkan