Kıymetli oyuncular (1 Kişi İçeride)

D E N İ Z

Milli Harkekât Partisi 🇹🇷
Vatandaş
Deniz hala istifam kabul edilmedi bak başkanınım senin ve diğerlerinin hatırlatmak isterim sormak sordurmak benim işim 😂😂 oyun başkanı senle muhatap oluyor diye git övün kendine haydi selametle 😉
hazır konusu açılmışken sen niye istifa ettin ya ne güzel eğlenecektik tadı tuzu kalmadı böyle 😁 sorana ben istifa ettim demek için mi istifa ettin elinden alındığı bilinmesin diye mi 😆😆😆

B Ü D Ü Ş

Namı Değer “EmoB”
Vatandaş
Bir Oyun için kendine ar namus şeref gibi hassas olguları ayaklar altına alan sözde entel ayakçı bir şahsın ve onun peşinden giden 40 haramilerin bu istifayı görüp zafer sancak kadar küçük yerlerde olan düşünceleri ile buraya gelip başardık falan filan demesi Sizi @Abuzeyt ve Parti MGP’yi yıldırmasın. Unutmayın ki küçükler büyükleri yendik diye sevinirken büyükler kazandıkları zaferlerle sevinirler. Umarım biraz nem alıp çaplarını genişletirler ve karşımızda durmaya yakışacak şekilde rakibimiz olurlar bu saatten sonra

Eneshcgl33

YÜKSELEN&MİLLİ GENÇLİK KURUCU VE PARTİ BAŞKANI
Vatandaş
Bir Oyun için kendine ar namus şeref gibi hassas olguları ayaklar altına alan sözde entel ayakçı bir şahsın ve onun peşinden giden 40 haramilerin bu istifayı görüp zafer sancak kadar küçük yerlerde olan düşünceleri ile buraya gelip başardık falan filan demesi Sizi @Abuzeyt ve Parti MGP’yi yıldırmasın. Unutmayın ki küçükler büyükleri yendik diye sevinirken büyükler kazandıkları zaferlerle sevinirler. Umarım biraz nem alıp çaplarını genişletirler ve karşımızda durmaya yakışacak şekilde rakibimiz olurlar bu saatten sonra
Hmm ciddiye alınacak birimisin abilerin gelsin

Eneshcgl33

YÜKSELEN&MİLLİ GENÇLİK KURUCU VE PARTİ BAŞKANI
Vatandaş

Panel desen var ikili oynama var sizde ne yok arkadaşlar
Durusunun nasıl dik duruş olduğunu tekrar kanıtladın makam için bir birini satan oyunda ağlayanlara gelsin makam mevki gelir geçer ama duruş çok önemli burda o.b. Lik için elinden gelen hainliği yapanlar bir birini satanlar biraz ders alması gereken bir davranış.
Dedi makam için 2 parti kapatıp yg ye koşanlar