Pardon ya wp grubunda yazacaktım, yanlış yer kb. Bb10.250 tl doğalgaz faturası gelmiş. Bunun 6000 tl sini devletimiz ödemiş. Geri kalan 4.250 tl si faturama yansımış.
Pardon ya wp grubunda yazacaktım, yanlış yer kb. Bb10.250 tl doğalgaz faturası gelmiş. Bunun 6000 tl sini devletimiz ödemiş. Geri kalan 4.250 tl si faturama yansımış.
Çokmuş bee. Hangi Fabrikada yaşıyorsun10.250 tl doğalgaz faturası gelmiş. Bunun 6000 tl sini devletimiz ödemiş. Geri kalan 4.250 tl si faturama yansımış.
Aynı evde 30 telefonla oynarsın wi-fi erişimi aynı olmasını yeter diyordu yoksaÇokmuş bee. Hangi Fabrikada yaşıyorsun![]()
Dğlgz ftrsı dyrm anlmyrmsnAynı evde 30 telefonla oynarsın wi-fi erişimi aynı olmasını yeter diyordu yoksa
@KadirBey. Enerji ve tabii kaynaklar bakanlığından konu ile ilgili soruşturma talebinde bulunacağız![]()
Hakkari'de normal artvine gel diyorum anlamıyorsunDğlgz ftrsı dyrm anlmyrmsn
Kadiri sevmiyorum hiç#YıldızİttifakıKapatılsın
#AltınOkKadirYargılansın
Çıkarsın telefonunu göstersinAynı evde 30 telefonla oynarsın wi-fi erişimi aynı olmasını yeter diyordu yoksa
@KadirBey. Enerji ve tabii kaynaklar bakanlığından konu ile ilgili soruşturma talebinde bulunacağız![]()
AhahhshshsÇıkarsın telefonunu göstersin
Ekli dosyayı görüntüle 21831
Tanırım tanırım. Benim için oğuzhandan kat kat daha kalendersinSen bana kurban ol be xmlflflfşf
En azından benim ne olduğum belli tamam sorunlu falan olabiliriz ama beni az buçuk tanıyorsun reis
Sizden birtane daha yokHakkari'de normal artvine gel diyorum anlamıyorsun
Para çıkışmazsa orçunu sal birkaç parti gezip toplar gelir![]()
Eyvallah reis eyvallahTanırım tanırım. Benim için oğuzhandan kat kat daha kalendersin![]()
Bizden olmadığının farkındayım arasanda bulamazsın Senden çok var amaSizden birtane daha yok![]()
Kırıcısınız Sevim hanım hemde çokBizden olmadığının farkındayım arasanda bulamazsın Senden çok var ama![]()
Bende 1 tane var be. Oda haftanın 2 günü kapanıyor. Yenisini de alamıyorum. Şu sizin fazlalardan gönderirmisiniz bana
En azından dolandırmıyorum yawKırıcısınız Sevim hanım hemde çok![]()
Bende de bi tane var be reis sen orçunu yolla para toplar alırız sana bi taneBende 1 tane var be. Oda haftanın 2 günü kapanıyor. Yenisini de alamıyorum. Şu sizin fazlalardan gönderirmisiniz bana![]()
Orçun karşime yüklenmeBende de bi tane var be reis sen orçunu yolla para toplar alırız sana bi tane![]()
@Göktuğ Gökçebağ. Söyleyin polis için bir öneri versinEn azından dolandırmıyorum yaw
Bu oyunda polis yok mu?
Tevfik abiii el atacak mısın yoksa kayıp paralar için müge anlıya mı çıksak ne yapsak
Gerçi öncelik sancakta sinanı arıyorlardı en son kaybolmuş
@KadirBey. bi el at bulun nerde napıyor maazallah orda da başkan falan olmaya çalışıyordur sıkıntı![]()