Laiklik Günü 🇹🇷 (9 Kişi İçeride)

sakaahmet3419

🏢Sinop Belediye Başkanı🏢
Vatandaş
Yok az baktım dedim zaten okuduklarim göre mantıklı gelmişti bana maddeleri okumamistim
O yüzden insanları uyandırmaya çalışıyorum ve ters tepki görünce de oyunlarda takılıyorum kafa dağıtmak amaçlı bu kanun onaylanırsa geçmişi yada geleceği düşünmeyin bunu söylemek bile suç olacak yani

A T A

Üye
Vatandaş
Bazıları ana dilimiz olan Türkçe'ye Kürtçe hakaret etmiştir bu vatanda Kurtuluş Savaşı'nda Atatürk'ün ve Kürt Türk Laz Alevi hepsi birliktedir hakaret edenlere sessiz kalmayalım

N E G A N

Tecrübeli Üye
Vatandaş
O yüzden insanları uyandırmaya çalışıyorum ve ters tepki görünce de oyunlarda takılıyorum kafa dağıtmak amaçlı bu kanun onaylanırsa geçmişi yada geleceği düşünmeyin bunu söylemek bile suç olacak yani
o kadarda değil sadece saçma olan nefes vergisi okuduklarim diğerleri gayet normal öyle ağır bisey. Yokk

sakaahmet3419

🏢Sinop Belediye Başkanı🏢
Vatandaş
Bazıları ana dilimiz olan Türkçe'ye Kürtçe hakaret etmiştir bu vatanda Kurtuluş Savaşı'nda Atatürk'ün ve Kürt Türk Laz Alevi hepsi birliktedir hakaret edenlere sessiz kalmayalım
Amaçları zaten seni ayırmak Kürt diye laz diye
Seni ikiye bölüyor sen Atatürkçüsün sen Osmanlısin ama herkes aynı ırk insanı

34KRAL34.

Üye
Vatandaş
Secimden sonra inşallah bakalım bozkurt partisine gidecegim kabul ederlerse benim bir prensibim var hangi parti olursa olsun adaletden yanayımdır adalet olmadığı yerde kendim ve partideki üyelerimi bile zor durumda kalmaması adına kendimi öne sürerim benim içimdeki kişiliğim budur egerki herhangi partiden partime yada herhangi partiye küfür saygısızlık aşşalıyıcı alaycı kelimeler yapılırsa yönetim ve gerekli neresi varsa başvuru yaparım hiç kimse burda kendi adına yada arkadaş kurdugu arkadaş oldugu kişite yada ailesine küfür saygısızlıl edemez eski partim olan ilk adin partisinde böyle hiç bir şey olmamıştı ordaki arkadaşlık başkaydı 1 kişi hariç diger başkanlarım çok ama çok efendi cana yakın arkadaşım inşallah iyi yerlere gelirler
2 partim olan meşalede öyle içe yakın kimse görmedim yapmacık gibilerdi sakaahmet edanurşeker hasan başkan bu. Kişiler hariç diyerleri gözümde hiç degerleri yoktur

İnşallah 3 partim iyi olur bozkurt bekle beni secimden sonra sizleyim

Size konu buldum boşverin

sakaahmet3419

🏢Sinop Belediye Başkanı🏢
Vatandaş
Hocam benim ne kadar nefes aldığımı nasıl hasapliycaklar günde bir insan ne kadar nefes alacağını hasaplamak imkansız gibi bişey
Mesela bugün ne kadar nefes aldım biliyormusun sen bunun gibi ben ne kadar nefes aldığımı bilmiyorum
Amaç seni buna bağlamak senin ne kadar nefes aldığın umrunda degilki