Ben çok takip etmiyorum siyaset çünkü şuan cok telihkeliİşte bunu sosyal medyalarda takip edebilirsin çok paylaşan kişiler var
Ben çok takip etmiyorum siyaset çünkü şuan cok telihkeliİşte bunu sosyal medyalarda takip edebilirsin çok paylaşan kişiler var
O yüzden insanları uyandırmaya çalışıyorum ve ters tepki görünce de oyunlarda takılıyorum kafa dağıtmak amaçlı bu kanun onaylanırsa geçmişi yada geleceği düşünmeyin bunu söylemek bile suç olacak yaniYok az baktım dedim zaten okuduklarim göre mantıklı gelmişti bana maddeleri okumamistim
Kitaplar var onları oku bilgi sahibi olursunBen çok takip etmiyorum siyaset çünkü şuan cok telihkeli
o kadarda değil sadece saçma olan nefes vergisi okuduklarim diğerleri gayet normal öyle ağır bisey. YokkO yüzden insanları uyandırmaya çalışıyorum ve ters tepki görünce de oyunlarda takılıyorum kafa dağıtmak amaçlı bu kanun onaylanırsa geçmişi yada geleceği düşünmeyin bunu söylemek bile suç olacak yani
meark etme okuyorum bilgiyle alakli bişey değil bu kanun la alakli konuşuyoruz kitap ne alakaKitaplar var onları oku bilgi sahibi olursun
Amaçları zaten seni ayırmak Kürt diye laz diyeBazıları ana dilimiz olan Türkçe'ye Kürtçe hakaret etmiştir bu vatanda Kurtuluş Savaşı'nda Atatürk'ün ve Kürt Türk Laz Alevi hepsi birliktedir hakaret edenlere sessiz kalmayalım
Hayır işte bu büyük bir problem bunu anlaman lazım bunun için her hangi bir sosyal medyadan yaz daha net belgeler atayım sanao kadarda değil sadece saçma olan nefes vergisi okuduklarim diğerleri gayet normal öyle ağır bisey. Yokk
Bu vatan için herkes şehit oldu teşekkürlerAmaçları zaten seni ayırmak Kürt diye laz diye
Seni ikiye bölüyor sen Atatürkçüsün sen Osmanlısin ama herkes aynı ırk insanı
Sen çok kısa düşünüyorsun bu teklifi sunan böyle bişey yapamazlar buna kimse izin vermez inan bana kim pekiHayır işte bu büyük bir problem bunu anlaman lazım bunun için her hangi bir sosyal medyadan yaz daha net belgeler atayım sana
Bunu sen böyle görüyorsun ama bazı insanlar hala bunu kavgasındaBu vatan için herkes şehit oldu teşekkürler
Bunu burada söylenemez ama belgeli verebilirim sanaSen çok kısa düşünüyorsun bu teklifi sunan kim peki
Reis olay belge vermek değil senin daha korkunç birşey bunu kimse yapamaz dediğim şey nefes alma vergisi bunu yapamaz veyada nasıl tespit edicekler sence bu mümkün muuBunu burada söylenemez ama belgeli verebilirim sana
Şimdi senden vergi alınmıyor mu onu neden alamasınReis olay belge vermek değil senin daha korkunç birşey bunu kimse yapamaz dediğim şey nefes alma vergisi bunu yapamaz veyada nasıl tespit edicekler sence bu mümkün muu
En örneği telefon bakiyesi yüklüyorsun ona bile vergi ödüyoruzŞimdi senden vergi alınmıyor mu onu neden alamasın
Hocam benim ne kadar nefes aldığımı nasıl hasapliycaklar günde bir insan ne kadar nefes alacağını hasaplamak imkansız gibi bişeyŞimdi senden vergi alınmıyor mu onu neden alamasın
Tamam da onu haspalarsin örneğin 5 veriyorsan 3 de vergi ödersinEn örneği telefon bakiyesi yüklüyorsun ona bile vergi ödüyoruz
Amaç seni buna bağlamak senin ne kadar nefes aldığın umrunda degilkiHocam benim ne kadar nefes aldığımı nasıl hasapliycaklar günde bir insan ne kadar nefes alacağını hasaplamak imkansız gibi bişey
Mesela bugün ne kadar nefes aldım biliyormusun sen bunun gibi ben ne kadar nefes aldığımı bilmiyorum