A
AKTO
Ziyaretçi
Ya gidin güncelleme önerilerim alanında konusun
Bugün bunu şikayet edersin yarın keşke dinleseydim dersin size ne olursa banada o olur ama bize yazık olur tatlı uykular@BaşkanOnline hocam konu çok başka yerlere gidiyor bir an önce müdahale etme şansınız var mı bu saatte rahatsız ediyorum ama
Palaslarda var unutmayalımRackafeller
Rothschild
Bu iki aile
İşte bunu anlaman için zaman lazım birden olmaz Çin'de o ailelerin ortağıHocam şuan ne dediğin de farklı önce dedimki ulkemiz sizi her yerde takip ediyor bizi kontrol ediyolar şimdi dunayyi yoneten kisiler italyan dediniz bunu tek siz biliyorsun onu da anlamadım bu kadar olayı müsade edilydise yapcak bişey yokk
Hocam çözmeye çalışıyorum önce dediki nefes vergisi dedim bu mümkün mü dedi tolofon muhabetine döndük domra asya da bulunan ülke Avrupa birliğinr girmişHocam kısaca ne kadar pakt ne kadar birlik varsa zaten bunlar ortak hareket ederler. Büyük balıklar her zaman küçük balıkları ortadan kaldırmıştır.
Tm kanka az kaldı göreceğim ben sizin eglenceniiziPalaslarda var unutmayalım
Bura yahudu hocamRackafeller
Rothschild
Bu iki aile
Değil, Her zaman Konjektürlerde bütün balıklar aynı değildir burada yanılsamaya giriyorsunuz. Her dönem de büyük Balıklar küçük balıkları yemiştir o küçük balıklar diğer dönemlerde ise o kalan veyahut çok azı kalmış küçük balıklar büyük balıkçılık oynamıştır. Tabii bu büyük balıkların bazen işine gelmiştir.Ya hepsi aynı balık ise
Hepsi tek bir çark da dönüyor işte hepsi aynı bir biriden farkı yok hepsi Zincir halka market gibi düşünHocam çözmeye çalışıyorum önce dediki nefes vergisi dedim bu mümkün mü dedi tolofon muhabetine döndük domra asya da bulunan ülke Avrupa birliğinr girmiş
Sonra İtalya ya gittik orda dünyayı yöneten aileler varmış ve bir kişi değilmiş![]()
Bunu şöyle sormak lazım neden büyük aktivist gruplar veyahut halk Dünya çapında Paris iklim anlaşmaları imzalayıp bakanlıklar açarken bu tepkiyi vermediler de yumurta kapıya dayanınca mı bu tepkileri veriyorlar? Verenlere ise de Dünyaya düşman tavırları verip susturuldu?Hocam çözmeye çalışıyorum önce dediki nefes vergisi dedim bu mümkün mü dedi tolofon muhabetine döndük domra asya da bulunan ülke Avrupa birliğinr girmiş
Sonra İtalya ya gittik orda dünyayı yöneten aileler varmış ve bir kişi değilmiş![]()
Hocam zincir halka değil benim ne yapacağımı bir aile karar veremez yada hangi oyunu ibdirecegimi yara herangi bir yorumumu yani bilemez yani beni kontrol edemezHepsi tek bir çark da dönüyor işte hepsi aynı bir biriden farkı yok hepsi Zincir halka market gibi düşün
Helal olsun ama bu sorunun cevabını bende bulamadım bunu gelde anlat neden kimsenin sesi çıkmadı hala çıkmıyorBunu şöyle sormak lazım neden büyük aktivist gruplar veyahut halk Dünya çapında Paris iklim anlaşmaları imzalayıp bakanlıklar açarken bu tepkiyi vermediler de yumurta kapıya dayanınca mı bu tepkileri veriyorlar? Verenlere ise de Dünyaya düşman tavırları verip susturuldu?
Ya ediyorsa ya bu dediklerim gerçekseHocam zincir halka değil benim ne yapacağımı bir aile karar veremez yada hangi oyunu ibdirecegimi yara herangi bir yorumumu yani bilemez yani beni kontrol edemez
Ben sana söyleyim MENFAAT. Menfaat olmadan hiçbir şekilde çark dönmüyor.Helal olsun ama bu sorunun cevabını bende bulamadım bunu gelde anlat neden kimsenin sesi çıkmadı hala çıkmıyor
Ya işte güç para menfaat herşey istediğini söyle ben söyledim beni kimse duymadı anlamadı ama sen güzel bir cevap verdinBen sana söyleyim MENFAAT. Menfaat olmadan hiçbir şekilde çark dönmüyor.
Bunun karşımda insan anlaması mutlu etti beniBen sana söyleyim MENFAAT. Menfaat olmadan hiçbir şekilde çark dönmüyor.