Laiklik Günü 🇹🇷 (2 Kişi İçeride)

sakaahmet3419

🏢Sinop Belediye Başkanı🏢
Yasaklı Üye
Vatandaş
Hocam şuan ne dediğin de farklı önce dedimki ulkemiz sizi her yerde takip ediyor bizi kontrol ediyolar şimdi dunayyi yoneten kisiler italyan dediniz bunu tek siz biliyorsun onu da anlamadım bu kadar olayı müsade edilydise yapcak bişey yokk
İşte bunu anlaman için zaman lazım birden olmaz Çin'de o ailelerin ortağı

N E G A N

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Hocam kısaca ne kadar pakt ne kadar birlik varsa zaten bunlar ortak hareket ederler. Büyük balıklar her zaman küçük balıkları ortadan kaldırmıştır.
Hocam çözmeye çalışıyorum önce dediki nefes vergisi dedim bu mümkün mü dedi tolofon muhabetine döndük domra asya da bulunan ülke Avrupa birliğinr girmiş
Sonra İtalya ya gittik orda dünyayı yöneten aileler varmış ve bir kişi değilmiş 😁😁

Berkin Bakırel

Altın Ok Partisi Gönüllüsü
Vatandaş
Ya hepsi aynı balık ise
Değil, Her zaman Konjektürlerde bütün balıklar aynı değildir burada yanılsamaya giriyorsunuz. Her dönem de büyük Balıklar küçük balıkları yemiştir o küçük balıklar diğer dönemlerde ise o kalan veyahut çok azı kalmış küçük balıklar büyük balıkçılık oynamıştır. Tabii bu büyük balıkların bazen işine gelmiştir.

sakaahmet3419

🏢Sinop Belediye Başkanı🏢
Yasaklı Üye
Vatandaş
Hocam çözmeye çalışıyorum önce dediki nefes vergisi dedim bu mümkün mü dedi tolofon muhabetine döndük domra asya da bulunan ülke Avrupa birliğinr girmiş
Sonra İtalya ya gittik orda dünyayı yöneten aileler varmış ve bir kişi değilmiş 😁😁
Hepsi tek bir çark da dönüyor işte hepsi aynı bir biriden farkı yok hepsi Zincir halka market gibi düşün

sakaahmet3419

🏢Sinop Belediye Başkanı🏢
Yasaklı Üye
Vatandaş
Anlayın anlamayın ben size aktardım araştırın bakın gezin görün ama unutmayın acele ediniz herşey çok geç kalabilirsiniz

Berkin Bakırel

Altın Ok Partisi Gönüllüsü
Vatandaş
Bunu şöyle sormak lazım neden büyük aktivist gruplar veyahut halk Dünya çapında Paris iklim anlaşmaları imzalayıp bakanlıklar açarken bu tepkiyi vermediler de yumurta kapıya dayanınca mı bu tepkileri veriyorlar? Verenlere ise de Dünyaya düşman tavırları verip susturuldu?

sakaahmet3419

🏢Sinop Belediye Başkanı🏢
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bunu şöyle sormak lazım neden büyük aktivist gruplar veyahut halk Dünya çapında Paris iklim anlaşmaları imzalayıp bakanlıklar açarken bu tepkiyi vermediler de yumurta kapıya dayanınca mı bu tepkileri veriyorlar? Verenlere ise de Dünyaya düşman tavırları verip susturuldu?
Helal olsun ama bu sorunun cevabını bende bulamadım bunu gelde anlat neden kimsenin sesi çıkmadı hala çıkmıyor