Meclis Başkanı Ultimatom (12 Kişi İçeride)

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Buyursun genelkurmay başkanın yapsın darbesini, 4 tane komutan sizde ob sizde. Ama ültimatom falan boş iş daha dün görevini iyi yapıyor deyip atamalardan sonra görevini yerine getirmiyor demek kendini rezil etmekten başka bir şey değil. Şurda kalmış 2 gün zaten darbe gününe 😀
Sus artık beeeee.

Şimal_nazzz

YÜKSELEN GENÇLİK PARTİ BAŞKAN YARDIMCISI
Vatandaş
Buyursun genelkurmay başkanın yapsın darbesini, 4 tane komutan sizde ob sizde. Ama ültimatom falan boş iş daha dün görevini iyi yapıyor deyip atamalardan sonra görevini yerine getirmiyor demek kendini rezil etmekten başka bir şey değil. Şurda kalmış 2 gün zaten darbe gününe 😀
Siz az once kendinizi rezil ettiniz de haberiniz yok Allah kurtarsin

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı

Koltuk değil demokrasi bağımlısısınız ya onu test ediyoruz.

Buyrun bekircann istifa etsin darbe iptal olsun.

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
sadece benim başkanım değil seninde Genel Kurmay Başkanın Büşra lütfen tabirlerimize dikkat edelim 🙏🏻

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Ya arkadaşlar buşra bu ne bekliyorsunuz ki. Onun işi bu. Bu oyunun gel gitcileri. Ciddi değiller.biz ittifakata aldık bunları ama hasan başkanım olduhu için aldık. Yoksa kapıda bile yer yok bunlara. Şuan çok ciddiye almamak lazım

B

busr

Ziyaretçi
Koltuk değil demokrasi bağımlısısınız ya onu test ediyoruz.

Buyrun bekircann istifa etsin darbe iptal olsun.
Bunu diyenin bana 2 3 fazladan makam almak için darbe yapacağını söylemesi komik. Bence bi susunda kararı bekleyelim kafamız şişmesin hiç birimizin

Apokarye12

Yeni Üye
Vatandaş
Kıymetli Baskan Online Ailesi,

Meclis Başkanın 15 gündür seçilmiş olmasına rağmen gerçekleştirmediği görevleri wiki de yazan kuralları kopyalayarak aşağıya ekliyorum.

1-Meclis Başkanı, Milletvekillerinin Meclis faaliyetlerine katılmasından sorumludur.

2-Meclis Başkanı, BaşkanOnline Yönetimi onayından geçen yasa tasarılarının seçimi başlatma / seçimi bitirme işleminden sorumludur.

BaşkanOnline Yönetimi bu seçimleri başlatmak için işlem yapmaz, Meclis Başkanı Makam Kontrol Paneli üzerinden yasa faaliyetlerini organize eder.

3-Meclis Başkanı, Yasalaşan Yasa Tasarılarının uygulanması için BaşkanOnline Yönetimine baskı yapar veya bu konuda ültimatom verebilir. Mecliste gündem haline getirebilir. Forumda ve Oyunda konu hakkında bildiriler yayınlayabilir, Oyun Gündemine bu konuyu alabilir ve süreç hakkında oyuncuları bilgilendirir.

4-Meclis Başkanı, Meclise, Yasa Tasarısı gönderme hakkına sahiptir.

Gerekçeleri sırasıyla aşağıya sıralayacağım.

1- Meclis Başkanı milletvekillerinin meclis faaliyetlerine katılması için hiçbir uygulamada bulunmamıştır. (Duyurular ve kararlar kontrol edilebilir. )

2- Meclis Başkanı onaylanmış herhangi bir tasarı için seçim başlatma girişiminde bulunmamış , bu alana baktığını bile düşünmüyorum.

3- Meclis Başkanı meclisin çalışması için herhangi bir baskı yapmaya tenezzül dahi etmemiştir. Forum, oyun içi veya Milletvekilleri Sohbet Alanı kontrol edilebilir.

4- Meclis başkanı meclise herhangi bir tasarı verme zahmetinde bulunmamıştır.

Sonuç:

Tüm bu gerekçeler ışıgında Meclis Başkanı eşini , dostunu milletvekili olarak atamak dışında herhangi bir işe yaramamıştır.

Meclis Başkanlığının görevi vali atamak olan içişleri bakanlığından herhangi bir farkı kalmamıştır.

Meclis atama fabrikasına dönüşmüş. Başka herhangi bir işlevi bulunmamaktadır.

Tüm bu bilgiler ışığında wiki de bana verilen yetkiye dayanarak (5. Oyun içi Makamlar ve Yönetimi - 5.1 Oyun Başkanı) Meclis Başkanının oyun yönetimi tarafından görevden alınması için referandum yapılması gerekmektedir.

Gereğini arz ederim. @BaşkanOnline
Meclis başkanın yanındayız