Karşim öz konuş doğru konuş okeyBen senin karşin değilim.
İşte karşımızdaki insanlar bu şekilde gevşek olduğu için ne söylesek boş
Karşim öz konuş doğru konuş okeyBen senin karşin değilim.
İşte karşımızdaki insanlar bu şekilde gevşek olduğu için ne söylesek boş
Ben küfür etmem .Çok şükür nasılda bilgeme sövüp beraber oldum
Mrs. President. Sevim Aydın
Umutsuz vaka .Sen insanlık evresine geçebildin mi sorgulama yapıyorsun yarma beni komik şahıs![]()
Sevim gene çıldırmış ödülleri gidecek diye foruma gelmiş ağlıyor biraz daha ağla gülesim geliyor
ama hakaret eder
Voaavvvv Karşim yalan söylerken bu kadar ciddi durma yaBen küfür etmem .
2 sinsi varlık hadi kısır yapmaya sizide memleket biliyor artık rahat olŞu iki mesaj yeterince belli ediyor kimin ne olduğunu izaha gerek yok.
Sevgili Başkanonline halkı ve kıymetli oyun yönetimi,
Demokrasi, halkın temsilcileri aracılığıyla yönetime katıldığı bir sistemdir. Bu sistemde milletvekilleri, halk adına kararlar alır, yasa yapar, denetler ve özellikle kritik oylamalarda görevlerini eksiksiz yerine getirmekle yükümlüdür. Ancak son dönemde, meclisteki önemli bakanlık oylamalarında birçok vekilin oy kullanmadığı görülmektedir. Öyle ki son bakanlık seçiminde toplam 117 milletvekilinden sadece 71 tanesinin oy kullandığı tespit edilmiştir. Bu da yaklaşık milletvekillerinin %39'unun oy kullanmaması demektir.
Seçimle gelen, kırmızı taşını alıp koltuğuna oturan milletvekillerinin, en temel sorumluluğu meclis çalışmalarına katılmak ve halkın iradesini yansıtmaktır. Ancak bazı vekiller, oylamalara katılmayarak bu sorumluluktan kaçmaktadır. Göreve gelirken büyük vaatlerle, kırmızı halılarla karşılanan bu kişilerin; görevi icra etme kısmında sessiz kalmaları kabul edilemez.
Milletin vekili olan kişiler; maaşını halkın vergilerinden alırken, halkın geleceğini belirleyecek oylamalara katılmaktan imtina edemez. Sadece koltuk sahibi olmak için meclise gelmek, sonra halkın karar süreçlerinden uzak durmak, demokrasiye yapılmış bir saygısızlıktır.
Bu nedenle, oy kullanmayan vekillerin kamuoyuna açık bir şekilde ilan edilmesini, sembolik olarak verilen “kırmızı taş”ların geri alınmasını ve bunu kasıtlı olarak yaptığı tespit edilenlerin milletvekilliğinin düşürülmesini talep ediyorum.
Sorumluluk almayan, görevini yerine getirmeyen, halkın iradesini temsil etmeyen hiçbir vekilin bu makamlarda yeri olmamalıdır.
Oyun yönetiminden en kısa sürede konu hakkında dönüş bekliyor herkeze iyi çalışmalar diliyorum. @BaşkanOnline
57. Dönem Meclis Başkanı
O A B İ
Doğru senşn kısır yapmayı çok sevdiğin gibiŞu iki mesaj yeterince belli ediyor kimin ne olduğunu izaha gerek yok.
Yaptığının yanlış olduğunu bile kabul edemeyecek kadar kendini geliştirememiş insanlarla muhatap olmuyorum.Aptal yerine koyduysak aptal olmayın
Boş insan dkfkfkkfDoğru senşn kısır yapmayı çok sevdiğin gibi
Ayaz konuyu amacından saptırmayalım kardeşim. Bir iş yaptık yerine varsın.Doğru senşn kısır yapmayı çok sevdiğin gibi
En azından bir karakterim var Sevim ağlamaya biraz daha devam et sen böyle yazdıkça ben çok mutlu oluyorum kaybet ve yok olYaptığının yanlış olduğunu bile kabul edemeyecek kadar kendini geliştirememiş insanlarla muhatap olmuyorum.
Zaten yazdığım cümle senin oyun karakterini belki de gerçek karakterini çok net bir şekilde belli ediyor.
Onursuzlukla yürüdüğün yolda başarılar dilerim.
Bana destek olan söz verdiğim insanların arkasından iş çevirip ihanet ettikten sonra aptal yerine koyduysak aptal olmayın demektense
Onurumla kaybetmeyin tercih ederim.
Gülünç olanda yalanla dolanla işlerini götürende acitasyon yapıp aglananda hep sizler oldunuz biz icraat yaptık siz hep ağlanmayı seçtiniz açık net görülüyor herşey merak etmeyin biz aylarca kaybettik sesimiz çıkmadı siz bi dönem kaybettiniz saniyede ağlama moduna geçtiniz siz boş işlerle uğraşmaya devam edin biz delikanlı kardeşlerimizle yol yürümeye devam ederiz kazaniriz yada kaybederiz.
Allah'ıma çok şükür ne olduğumu da kim olduğumu da herkes biliyor.
Cümlelerinize dikkat edin bizim varlığımıza hiç senin ya da gereksizsiniz diyemezsiniz.
Çok şükür bugüne kadar verdiğim her gün sözümü tuttum ne yapacağım da belliydi ne yaptığımda arkadan iş çevirip kimseyi satmadım.
Söylediklerimizin birçok örneğini bu oyunda hayata geçiren sizken tutup karşıya laf atmayın gülünç oluyorsunuz
Sanki sen dolusundaBoş insan dkfkfkkf
Ayaz konuyu amacından saptırmayalım kardeşim. Bir iş yaptık yerine varsın.