Sus hep benim konumda kavga çıkıyordu biraz seninkinde çıksın abiYav bu kadar meraklıysanız ben size acayım eteğindeki taşları dökme postu otdan devam edin. Kirletmeyin konumu rica edicim![]()
Sus hep benim konumda kavga çıkıyordu biraz seninkinde çıksın abiYav bu kadar meraklıysanız ben size acayım eteğindeki taşları dökme postu otdan devam edin. Kirletmeyin konumu rica edicim![]()
Bu davranışlar bana birini hatırlatıyor ama hadi hayırlısı fazla zıplamaşilşşşş
Zıplama senin işinde olsun çekirge affederiz seniBu davranışlar bana birini hatırlatıyor ama hadi hayırlısı fazla zıplama
Hani nerde kimse göremiyorEn azından bir karakterim var Sevim ağlamaya biraz daha devam et sen böyle yazdıkça ben çok mutlu oluyorum kaybet ve yok ol![]()
Arkadaş çok boş yapıyorsun haberin olsun Sayın komutan laflarını bir öyle konuşZıplama senin işinde olsun çekirge affederiz seni
Çok şükürSanki sen dolusunda
Başarımız var zaten yürekli ol karşımıza çık korkak Sevim saklanmaHani nerde kimse göremiyor
Neyse takılın kafanıza göre sonra başarımız var diye gezinin
Senin oyun oynadığın gün kadar bu partinin kazandığı seçim var ne anlatıyon new playerÇok şükür
Ajanlık yapıp özür dileyip helallik isteyip yine sahibine dönüp bu hallere düşmedim ya rabbime hamdu senalar olsun![]()
Hahahshshsjs komiksinBaşarımız var zaten yürekli ol karşımıza çık korkak Sevim saklanma![]()
Şu eskilerin kendini birşey sanması ee madem bu kadar yetenekliydin şimdiye kadar niye ob olamadınSenin oyun oynadığın gün kadar bu partinin kazandığı seçim var ne anlatıyon new player
Herşey ob olmakmı senin partinin bugüne kadar aldığı vekillik kurmaylık bakanlık kadar benim tek başıma aldığım makam var sadece ob sanıyor new player djkddlldndkdkdkdkdŞu eskilerin kendini birşey sanması ee madem bu kadar yetenekliydin şimdiye kadar niye ob olamadın
Seni de ob biz yaptık![]()
Efeee kaos yan konuda kankam yazmayın yav burayaSenin benimle yarışabilmen için önce benden eğitim alman lazım belki yetişirsin yada rakibim olabilirsin
Sevim yalan konuşma. Ne demek bilerek görevde istifa ettirip. Burada tartışacaksan buna okeyiz. Ama yalansız konuş lütfen tamamÇok iyi anlarlar görevden. Aynı hassasiyeti İçişleri bakanımız çalışma yapmaya çalışıp atama yapacak üye ararken seçim sonrası belediye başkanlarını ve valileri görevden bilerek istifa ettirip bakanımızı zor duruma düşürdüğünüzde de bu kadar erdemli ve oyuna hizmet eden rolde olsaydınız.
Rollplay adı altında insanlara hakaret vari sözler söyleyerek, kendinizi üstün görerek bıkkınlık verdikten sonra yalandan biz bir şey yapmadık demeniz de boşa.
Partinizin oyun başkanı ben iş yapmam , adam bulabiliyorsa atama yapsın diye konuşurken aynı tepkiyi gösterseydin samimi gelirdiniz belki ama o sözlerden sonra bir de ona destek olmuşken hiç samimi gelmiyorsunuz.
Ben senin karşin değilim.
İşte karşımızdaki insanlar bu şekilde gevşek olduğu için ne söylesek boş
Geliyo birazdan konu kilit mesajıYav bu kadar meraklıysanız ben size acayım eteğindeki taşları dökme postu otdan devam edin. Kirletmeyin konumu rica edicim![]()
Sus ya İsmail enayi obsi yemekle meşgulüm@MAGARSUS bunları konuşacak
En son Kişi sensin senin kadar itici kimseye saygı duymayan bir insan görmedim Sen bizim ittifak sayesinde oyun Başka ne olmuşsun Seni kimse oyun başkanı yapmamış bir de yapmışız gelmişsin burada bize ahkam kesiyorsun sanki çok bir halt yapmış gibi Siz değil
miydiniz önceki İçişleri Bakanı atama yaptıracakken isim vermeyen gelmişsin Burada Laf yapıyorsun konuşma biçimin yanlış hadi onu geçtim Sadece bizim değil bizim ittifak sayesinde oyun başkanı olmuşsun gelmiş Burada Bize laf söylüyorsun
Sana mı soracağım Bence de senin gibi gereksizlerle uğraşmaya gerek yok hadi git Kadir Aydın'la Beypazarı iç zam gelecek diyorlar koşSus ya İsmail enayi obsi yemekle meşgulüm